Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că FCSB forţează un nou transfer: „E posibil să mai aducem în zona aia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 21:45

Mihai Stoica a anunţat că FCSB forţează un nou transfer: „E posibil să mai aducem în zona aia!

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

Profimedia

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali încearcă să aducă un nou atacant la FCSB. Becali l-a adus în această săptămână pe Bogdan Rusu de la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că FCSB mai caută un atacant, pentru ca echipa să aibă mai multe variante pentru postul de „număr 9”. În acest moment, Dică îi poate folosi pe aceeaşi poziţie pe Ivan Mamut, Ianis Stoica şi Andrei Dumiter, care este însă accidentat.

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

E posibil să mai aducem un atacant, că e nouar sau lateral, în zona aia oricum”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Pavol Safranko nu mai este de actualitate.

„Ne trebuia un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Safranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi nu nu avem… Ne-a anunţat că-i sub contract, n-am mai discutat. 

Reclamă

Mihai Roman II, nu, Nistor, nu. Işfan, nu. Rămâne la FC Argeş. E netransferabil. E un capitol închis„, a mai spus managerul general al FCSB.

Gigi Becali l-a adus pe Bogdan Rusu! Cum l-a cucerit pe patronul FCSB

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali în meciul CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, din etapa precedentă a Ligii 1, iar patronul roș-albaștrilor l-a adus imediat la FCSB. Becali i-a dat o veste uriașă lui Rusu chiar la prezentarea oficială.

Jocul atacantul l-a dat peste cap pe Gigi Becali, care a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat pe MM Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu prea mă uit la meciuri. Am zis, bă, hai să ma uit și eu la CFR, juca cu Mioveni. Când am văzut, a dat gol cu șpițul. Am zis: „Ce gol a dat ăsta? Bă, ăsta e fotbalist! Nu oricine dă gol de acolo” Mai văd apoi centrare și gol cu capul. Nu a dat cu ceafa, cu umărul. Cu capul direct, gol de atacant. I-am dat telefon lui MM: „Îl știi pe Bogdan Rusu?” Zice că nu. „Mâine vreau să-l iei. Spune-mi mie când vrei un jucător, nu la emisiune”. Că vrea, că nu știu ce. Că nu se poate. Lasă, mă, dați-mi mie numărul la primar.

Să vorbească Gigi Becali cu primarul, să văd dacă îl dă. L-am sunat aseară la pauza meciului. Că nu aveam atacant. Am zis să luăm atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis: Da, domne. Vă dau 100.000 și dacă ne calificăm vă mai dau 100.000 și în grupe vă mai dau 50.000. El cu MM sunt pe grup și i-a scris: Vezi că te sună Gigi. Dacă i-am promis lui Nea’ Gigi, plec la București. L-au sunat unii de prin Ardeal. L-am întrebat: „Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?” Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Recomandări
  • Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB
  • Pe ce post vrea să transfere Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și