Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou, la o lună după transferul la Barcelona. Ce poreclă i-au dat catalanii starului polonez

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 14:57

Reclamă
Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou, la o lună după transferul la Barcelona. Ce poreclă i-au dat catalanii starului polonez

Robert Lewandowski, la prezentarea oficială pe Camp Nou

Robert Lewandowski, la prezentarea oficială pe Camp Nou/ Profimedia

Robert Lewandowski a fost prezentat pe Camp Nou, la câteva săptămâni distanţă de semnarea contractului cu Barcelona. Catalanii i-au dat o poreclă starului polonez, care urmează să debuteze în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen, în această perioadă de mercato. Catalanii i-au plătit campioanei Bundesligii 45 de milioane de euro în schimbul serviciilor atacantului. După prezentarea oficială, starul polonez a primit porecla de „Lewandinho„.

Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou, după transferul la Barcelona

Prezentarea lui Robert Lewandowski a avut loc pe Camp Nou. Catalanii au anunţat că aproape 60.000 de bilete au fost cumpărate de către fani.

Atacantul a fost însoţi de soţia sa, Anna, care l-a susţinut pe tot parcursul tratativelor dintre Barcelona şi Bayern. Totodată, la eveniment a fost prezent şi directorul clubului catalan, Joan Laporta.

După ce a intrat pe teren, Lewandowski a avut un moment în care a jonglat cu mingea. Pentru acest fapt, pe reţelele oficiale, cei de la Barcelona l-au supranumit „Lewandinho”, cu trimitere la numele brazilienilor. Momentul a fost urmat de aplauzele spectatorilor prezenţi în tribune.

Reclamă

Ce a declarat Robert Lewandowski, la prezentarea oficială

Robert Lewandowski s-a declarat surprins de numprul de fani prezenţi în tribunele stadionului Camp Nou. Totodată, atacantul speră să câştige cât mai multe trofee în tricoul blaugrana.

„Este minunat să văd atâţia fani pe stadion. Este un moment special pentru mine. Sunt convins că fiecare meci pe Camp Nou va fi magic. Sper să câştigăm multe trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mândră să fiu un jucător al Barcelonei. A fost un drum lung, până a ajunge aici. Sper să înscriu multe goluri pe acest stadion. Sper să am parte de suportul vostru în fiecare meci”, a declarat Robert Lewandowski, citat de Marca.

Robert Lewandowski va purta tricoul cu numărul 9 pentru Barcelona. Acesta a fost purtat în sezonul trecut de Memphis Depay, care în această vară este aproape de o despărţire de clubul blaugrana.

Impresarul lui Robert Lewandowski, câştiguri colosale

Impresarul israelian al lui Robert Lewandowski şi-a făcut clientul fericit, şi l-a transferat la Barcelona. În urma mutării, cel care i-a îndeplinit dorinţa atacantului de a evolua pe Camp Nou, a încasat suma de 10 milioane de euro.

Cele 10 milioane de euro ce vor fi încasate de Pini Zahavi, impresarul lui Robert Lewandowski, vor fi adăugate la cele 45 plătitie de Barcelona lui Bayern Munchen, anunţă sport.es, care citează The Athletic. Totodată, Barcelona va mai plăti alte 5 milioane de euro bonusuri.

Impresarul lui Robert Lewandowski a jucat un rol primordial în transferul polonezului din această vară la Barcelona. Zahavi a comunicat constant atât cu şefii grupării de pe Camp Nou, cât şi cu cei de la Bayern Munchen, pentru a face mutarea posibilă.

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona

Lewandowski a hotărât să meargă la Munchen pentru a purta o discuție importantă cu oficialii lui Bayern. Potrivit Bild, internaționalul polonez vrea să explice declarațiile acide făcute la adresa șefilor bavarezi după transferul pe Camp Nou.

Reclamă

“Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte să plec la Barcelona, a fost politic. Clubul a încercat să găsească un scandal pentru a justifica vânzarea mea deoarece poate le-a fost greu să le explice fanilor”, a fost mesajul transmis de Robert Lewandowski, în urmă cu câteva zile, pentru ESPN.

Între timp, se pare că lui Lewandowski i-a trecut supărarea pe foștii săi șefi și își dorește să lămurească împreună cu ei situația tensionată din ultima perioadă, înainte să înceapă sezonul alături de noua sa echipă.

Conducătorii din Bavaria au anunțat că îl așteaptă pe “Lewa” pentru a auzi varianta lui:

Sunt în Munchen, va veni și el, cu siguranță. Încă nu pot să înțeleg ce a vrut să spună cu declarațiile din ultimele zile”, a spus directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, potrivit cotidianului Bild.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și