Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou, la o lună după transferul la Barcelona. Ce poreclă i-au dat catalanii starului polonez

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 14:57

Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou, la o lună după transferul la Barcelona. Ce poreclă i-au dat catalanii starului polonez

Robert Lewandowski, la prezentarea oficială pe Camp Nou

Robert Lewandowski, la prezentarea oficială pe Camp Nou/ Profimedia

  • Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou
  • Zeci de mii de fani au fost în tribunele stadionului catalanilor

Robert Lewandowski a fost prezentat pe Camp Nou, la câteva săptămâni distanţă de semnarea contractului cu Barcelona. Catalanii i-au dat o poreclă starului polonez, care urmează să debuteze în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen, în această perioadă de mercato. Catalanii i-au plătit campioanei Bundesligii 45 de milioane de euro în schimbul serviciilor atacantului. După prezentarea oficială, starul polonez a primit porecla de „Lewandinho„.

Robert Lewandowski, prezentat pe Camp Nou, după transferul la Barcelona

Prezentarea lui Robert Lewandowski a avut loc pe Camp Nou. Catalanii au anunţat că aproape 60.000 de bilete au fost cumpărate de către fani.

Reclamă

Atacantul a fost însoţi de soţia sa, Anna, care l-a susţinut pe tot parcursul tratativelor dintre Barcelona şi Bayern. Totodată, la eveniment a fost prezent şi directorul clubului catalan, Joan Laporta.

După ce a intrat pe teren, Lewandowski a avut un moment în care a jonglat cu mingea. Pentru acest fapt, pe reţelele oficiale, cei de la Barcelona l-au supranumit „Lewandinho”, cu trimitere la numele brazilienilor. Momentul a fost urmat de aplauzele spectatorilor prezenţi în tribune.

Reclamă

Ce a declarat Robert Lewandowski, la prezentarea oficială

Robert Lewandowski s-a declarat surprins de numprul de fani prezenţi în tribunele stadionului Camp Nou. Totodată, atacantul speră să câştige cât mai multe trofee în tricoul blaugrana.

„Este minunat să văd atâţia fani pe stadion. Este un moment special pentru mine. Sunt convins că fiecare meci pe Camp Nou va fi magic. Sper să câştigăm multe trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mândră să fiu un jucător al Barcelonei. A fost un drum lung, până a ajunge aici. Sper să înscriu multe goluri pe acest stadion. Sper să am parte de suportul vostru în fiecare meci”, a declarat Robert Lewandowski, citat de Marca.

Robert Lewandowski va purta tricoul cu numărul 9 pentru Barcelona. Acesta a fost purtat în sezonul trecut de Memphis Depay, care în această vară este aproape de o despărţire de clubul blaugrana.

Impresarul lui Robert Lewandowski, câştiguri colosale

Impresarul israelian al lui Robert Lewandowski şi-a făcut clientul fericit, şi l-a transferat la Barcelona. În urma mutării, cel care i-a îndeplinit dorinţa atacantului de a evolua pe Camp Nou, a încasat suma de 10 milioane de euro.

Cele 10 milioane de euro ce vor fi încasate de Pini Zahavi, impresarul lui Robert Lewandowski, vor fi adăugate la cele 45 plătitie de Barcelona lui Bayern Munchen, anunţă sport.es, care citează The Athletic. Totodată, Barcelona va mai plăti alte 5 milioane de euro bonusuri.

Impresarul lui Robert Lewandowski a jucat un rol primordial în transferul polonezului din această vară la Barcelona. Zahavi a comunicat constant atât cu şefii grupării de pe Camp Nou, cât şi cu cei de la Bayern Munchen, pentru a face mutarea posibilă.

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona

Lewandowski a hotărât să meargă la Munchen pentru a purta o discuție importantă cu oficialii lui Bayern. Potrivit Bild, internaționalul polonez vrea să explice declarațiile acide făcute la adresa șefilor bavarezi după transferul pe Camp Nou.

Reclamă

“Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte să plec la Barcelona, a fost politic. Clubul a încercat să găsească un scandal pentru a justifica vânzarea mea deoarece poate le-a fost greu să le explice fanilor”, a fost mesajul transmis de Robert Lewandowski, în urmă cu câteva zile, pentru ESPN.

Între timp, se pare că lui Lewandowski i-a trecut supărarea pe foștii săi șefi și își dorește să lămurească împreună cu ei situația tensionată din ultima perioadă, înainte să înceapă sezonul alături de noua sa echipă.

Conducătorii din Bavaria au anunțat că îl așteaptă pe “Lewa” pentru a auzi varianta lui:

Sunt în Munchen, va veni și el, cu siguranță. Încă nu pot să înțeleg ce a vrut să spună cu declarațiile din ultimele zile”, a spus directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, potrivit cotidianului Bild.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique