Închide meniul

Impresarul lui Robert Lewandowski, câştiguri colosale. A încasat 10 milioane de euro după transferul atacantului la Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2022, 15:43

Impresarul lui Robert Lewandowski, câştiguri colosale. A încasat 10 milioane de euro după transferul atacantului la Barcelona

Robert Lewandowski, la Barcelona

Robert Lewandowski, în tricoul Barcelonei/ Profimedia

Impresarul israelian al lui Robert Lewandowski şi-a făcut clientul fericit, şi l-a transferat la Barcelona. În urma mutării, cel care i-a îndeplinit dorinţa atacantului de a evolua pe Camp Nou, a încasat suma de 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pini Zahavi este impresarul lui Robert Lewandowski. Acesta s-a ocupat de transferul polonezului la Barcelona. Catalanii au plătit în schimbul serviciilor atacantului suma de 45 de milioane de euro, la care se adaugă şi comisionul încasat de Zahavi.

Impresarul lui Robert Lewandowski, profit de 10 milioane de euro în urma transferului atacantului la Barcelona

Cele 10 milioane de euro ce vor fi încasate de Pini Zahavi, impresarul lui Robert Lewandowski, vor fi adăugate la cele 45 plătitie de Barcelona lui Bayern Munchen, anunţă sport.es, care citează The Athletic. Totodată, Barcelona va mai plăti alte 5 milioane de euro bonusuri.

Impresarul lui Robert Lewandowski a jucat un rol primordial în transferul polonezului din această vară la Barcelona. Zahavi a comunicat constant atât cu şefii grupării de pe Camp Nou, cât şi cu cei de la Bayern Munchen, pentru a face mutarea posibilă.

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona

Lewandowski a hotărât să meargă la Munchen pentru a purta o discuție importantă cu oficialii lui Bayern. Potrivit Bild, internaționalul polonez vrea să explice declarațiile acide făcute la adresa șefilor bavarezi după transferul pe Camp Nou.

Reclamă

“Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte să plec la Barcelona, a fost politic. Clubul a încercat să găsească un scandal pentru a justifica vânzarea mea deoarece poate le-a fost greu să le explice fanilor”, a fost mesajul transmis de Robert Lewandowski, în urmă cu câteva zile, pentru ESPN.

Între timp, se pare că lui Lewandowski i-a trecut supărarea pe foștii săi șefi și își dorește să lămurească împreună cu ei situația tensionată din ultima perioadă, înainte să înceapă sezonul alături de noua sa echipă.

Conducătorii din Bavaria au anunțat că îl așteaptă pe “Lewa” pentru a auzi varianta lui:

Reclamă 4 / 0/3

“Sunt în Munchen, va veni și el, cu siguranță. Încă nu pot să înțeleg ce a vrut să spună cu declarațiile din ultimele zile”, a spus directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, potrivit cotidianului Bild.

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de noul sezon

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon. Managerul catalanilor a analizat jocul prestat de starul polonez, în meciurile amicale disputate de Barcelona în stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

Robert Lewandowski a fost transferat în această vară de Barcelona, de la Bayern Munchen. În ultimul amical al catalanilor, contra lui New York Red Bulls, atacantul polonez a fost titular, fiind înlocuit de Memphis Depay în minutul 73.

Lewandowski a jucat în meciurile cu Real Madrid (1-0), Juventus (2-2) și New York Red Bulls (2-0), fără să marcheze vreun gol.
Xavi a comparat situația atacantului polonez cu cea a lui Luis Suarez, din momentul în care uruguayanul a fost transferat de la Liverpool.

„Este normal să fii puțin frustrat pentru că ești nevoit să-ți placă. S-a întâmplat cu Luis Suarez, s-a întâmplat cu Ferran Torres. Va marca multe goluri.

Dar nu este vorba doar de goluri, și sfaturile trebuie să conteze. Trebuie să îți menții încrederea. Am multă încredere în el. A fost doar un meci amical și nu mă îngrijorez”, a declarat Xavi, după ultimul amical disputat de Barcelona, citat de marca.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și