Închide meniul

Antonio Sefer, mesaj emoţionant după cele două goluri din Rapid – FC Argeş 2-1: „Am marcat pentru unchiul meu! A plecat din viaţa familiei, e îngerul meu păzitor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 0:17

Reclamă
Antonio Sefer, mesaj emoţionant după cele două goluri din Rapid – FC Argeş 2-1: „Am marcat pentru unchiul meu! A plecat din viaţa familiei, e îngerul meu păzitor

Antonio Sefer a plecat de la Rapid

Antonio Sefer, în tricoul Rapidului/Hepta

Antonio Sefer, mesaj emoţionant a dat două goluri fabuloase în Rapid – FC Argeş 2-1. „Perla” din Giuleşti a marcat de fiecare dată cu o execuţie fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoni Sefer a marcat primul gol în finalul primei reprize. Sefer a şutat de la marginea careului, pe jos, la colţul lung.

Antonio Sefer, mesaj emoţionant după ce a dat două goluri fabuloase în Rapid – FC Argeş 2-1

Al doilea gol a fost şi mai frumos. Sefer a driblat un adversar la marginea careului mare, după care a tras senzaţional la colţul lung, fără nicio şansă pentru Cătălin Straton. Sefer a fost schimbat de Adrian Mutu în minutul 88 cu Ştefan Pănoiu.

Mă bucur foarte mult pentru reuşitele mele, că am marcat cele două goluri pentru unchiul meu. El a plecat din viaţa familiei mele şi golurile pe care le voi da vor fi pentru el. El este îngerul meu acolo. Ştiu că prin golurile mele el este fericit acolo.

Ambele sunt complicate, exersez mult la antrenament. Şutul este calitatea mea principală. Mereu îmi spune să şutez la poartă. Uneori e chiar în exces. E prea devreme să ne gândim la titlu. Ne gândim la meciul cu Petrolul şi să ne întoarcem cu puncte. Putem visa la locul 1 sau 2, mai ales că vine şi Centenarul”, a spus Antonio Sefer la digisport.ro.

Reclamă

Toată lumea aşteaptă să vadă un meci aşa frumos. Moldovan este cel mai bun portar din România. Sefer e un copil foarte bun şi a dat două goluri frumoase. O luăm pas cu pas, ne luptăm la fiecare meci„, a spus şi Junior Morais.

Rapid – FC Argeş 2-1. Antonio Sefer, „dublă” de senzaţie!

Rapid are trei victorii consecutive şi e noul lider din Liga 1. Giuleştenii au pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, şi au câştigat cu FCSB, 2-0, Universitatea Craiova, 0-1, şi FC Argeş, 2-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sefer, în minutele 45 şi 64. Pentru oaspeţi a înscris Kait, în minutul 90+2, în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 79, de la rapidişti a fost eliminat Grigore.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și