Închide meniul

Antonio Sefer, mesaj emoţionant după cele două goluri din Rapid – FC Argeş 2-1: „Am marcat pentru unchiul meu! A plecat din viaţa familiei, e îngerul meu păzitor”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 0:17

Antonio Sefer, mesaj emoţionant după cele două goluri din Rapid – FC Argeş 2-1: „Am marcat pentru unchiul meu! A plecat din viaţa familiei, e îngerul meu păzitor

Antonio Sefer a plecat de la Rapid

Antonio Sefer, în tricoul Rapidului/Hepta

Antonio Sefer, mesaj emoţionant a dat două goluri fabuloase în Rapid – FC Argeş 2-1. „Perla” din Giuleşti a marcat de fiecare dată cu o execuţie fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoni Sefer a marcat primul gol în finalul primei reprize. Sefer a şutat de la marginea careului, pe jos, la colţul lung.

Antonio Sefer, mesaj emoţionant după ce a dat două goluri fabuloase în Rapid – FC Argeş 2-1

Al doilea gol a fost şi mai frumos. Sefer a driblat un adversar la marginea careului mare, după care a tras senzaţional la colţul lung, fără nicio şansă pentru Cătălin Straton. Sefer a fost schimbat de Adrian Mutu în minutul 88 cu Ştefan Pănoiu.

Mă bucur foarte mult pentru reuşitele mele, că am marcat cele două goluri pentru unchiul meu. El a plecat din viaţa familiei mele şi golurile pe care le voi da vor fi pentru el. El este îngerul meu acolo. Ştiu că prin golurile mele el este fericit acolo.

Ambele sunt complicate, exersez mult la antrenament. Şutul este calitatea mea principală. Mereu îmi spune să şutez la poartă. Uneori e chiar în exces. E prea devreme să ne gândim la titlu. Ne gândim la meciul cu Petrolul şi să ne întoarcem cu puncte. Putem visa la locul 1 sau 2, mai ales că vine şi Centenarul”, a spus Antonio Sefer la digisport.ro.

Reclamă

Toată lumea aşteaptă să vadă un meci aşa frumos. Moldovan este cel mai bun portar din România. Sefer e un copil foarte bun şi a dat două goluri frumoase. O luăm pas cu pas, ne luptăm la fiecare meci„, a spus şi Junior Morais.

Rapid – FC Argeş 2-1. Antonio Sefer, „dublă” de senzaţie!

Rapid are trei victorii consecutive şi e noul lider din Liga 1. Giuleştenii au pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, şi au câştigat cu FCSB, 2-0, Universitatea Craiova, 0-1, şi FC Argeş, 2-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sefer, în minutele 45 şi 64. Pentru oaspeţi a înscris Kait, în minutul 90+2, în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 79, de la rapidişti a fost eliminat Grigore.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și