Închide meniul

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu: “Nu au valoare!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 16:27

Reclamă
Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu: “Nu au valoare!”

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu. Chiar dacă echipa sa a pierdut derby-ul cu marea rivală, scor 0-2, patronul FCSB nu crede că trupa lui Adrian Mutu se poate lupta pentru supremație în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4 etape, Rapid este lider în Liga 1, cu 9 puncte. De cealaltă parte, FCSB este pe locul 11, cu doar trei puncte obținute.

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu

”Nu vreau să se supere cei de la Rapid pe mine, au valoare, nu zic nu, dar nu au valoare pentru a câștiga un campionat. Vor ajunge în play-off, dar tot noi cu CFR Cluj și Universitatea Craiova ne vom bate.

Rapid are și un antrenor foarte bun, se vede că știe să-și mobilizeze jucătorii, dar ai nevoie de mai mult pentru a fi campion”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu nu se gândește la titlu

Rapid are trei victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova şi 2-1 cu FC Argeş. Totuşi, Adrian Mutu nu se gândeşte la titlu.

Reclamă

„Obiectivul este play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă. Avem un parcurs sănătos. Avem timp sezoanele următoare să ne luptăm la titlu.

Sunt meciuri foarte grele. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi. Sunt trei puncte mari cu o echipă care face probleme. Acum, abia aşteptăm să jucăm cu Petrolul!”, a  spus antrenorul giuleştenilor.

Mihai Stoica, reacție fabuloasă despre lupta la titlu

Mihai Stoica a spus presiune pe cei de la CFR Cluj înaintea campionatului. A spus că şansele ardelenilor sunt la fel de mari ca cele ale echipei lui Messi, Mbappe şi Neymar în Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

CFR este de departe favorită (n.r. la titlu. (Reporter: Luaţi în calcul şi Rapidul?) CFR este de departe favorită.

Are şanse cam cum are PSG în Franţa. Nu pot să iau în calcul pe nimeni din moment ce doar pe CFR o văd favorită„, a spus Mihai Stoica la o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și