Închide meniul

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu: “Nu au valoare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 16:27

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu: “Nu au valoare!”

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu. Chiar dacă echipa sa a pierdut derby-ul cu marea rivală, scor 0-2, patronul FCSB nu crede că trupa lui Adrian Mutu se poate lupta pentru supremație în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4 etape, Rapid este lider în Liga 1, cu 9 puncte. De cealaltă parte, FCSB este pe locul 11, cu doar trei puncte obținute.

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Rapidului în lupta la titlu

”Nu vreau să se supere cei de la Rapid pe mine, au valoare, nu zic nu, dar nu au valoare pentru a câștiga un campionat. Vor ajunge în play-off, dar tot noi cu CFR Cluj și Universitatea Craiova ne vom bate.

Rapid are și un antrenor foarte bun, se vede că știe să-și mobilizeze jucătorii, dar ai nevoie de mai mult pentru a fi campion”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Adrian Mutu nu se gândește la titlu

Rapid are trei victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova şi 2-1 cu FC Argeş. Totuşi, Adrian Mutu nu se gândeşte la titlu.

Reclamă

„Obiectivul este play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă. Avem un parcurs sănătos. Avem timp sezoanele următoare să ne luptăm la titlu.

Sunt meciuri foarte grele. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi. Sunt trei puncte mari cu o echipă care face probleme. Acum, abia aşteptăm să jucăm cu Petrolul!”, a  spus antrenorul giuleştenilor.

Mihai Stoica, reacție fabuloasă despre lupta la titlu

Mihai Stoica a spus presiune pe cei de la CFR Cluj înaintea campionatului. A spus că şansele ardelenilor sunt la fel de mari ca cele ale echipei lui Messi, Mbappe şi Neymar în Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

CFR este de departe favorită (n.r. la titlu. (Reporter: Luaţi în calcul şi Rapidul?) CFR este de departe favorită.

Are şanse cam cum are PSG în Franţa. Nu pot să iau în calcul pe nimeni din moment ce doar pe CFR o văd favorită„, a spus Mihai Stoica la o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și