Închide meniul

Adrian Mutu, reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1: „E cel mai bun portar din ţară!” Anunţ clar despre obiectivul în anul centenarului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 0:23

Adrian Mutu, reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1: „E cel mai bun portar din ţară! Anunţ clar despre obiectivul în anul centenarului

Adrian Mutu, reacţie după Rapid - U Cluj 1-0

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / Facebook FC Rapid 1923

  • Rapid – FC Argeş 2-1
  • Adrian Mutu, reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu a făcut o reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1. Portarul giuleştenilor şi-a salvat echipa în mai multe rânduri, iar echipa „Brilitanului” a urcat pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a avut mai multe ocazii uriaşe, însă Moldovan a intervenit decisiv, iar gruparea din Giuleşti a obţinut cele 3 puncte. Antonio Sefer a fost autorul unei „duble” de senzaţie.

Adrian Mutu, reverenţă în faţa lui Horaţiu Moldovan după Rapid – FC Argeş 2-1

„A fost un meci dicil, mai ales în prima repriză. Au închis foarte bine spaţii. Am avut un portar bun, pe care vreau să-l felicit. E cel mai bun portar din ţară. Sunt mulţumit. Ştiam că întâlnim o echipă care se apără bine. Ştiu ce calităţi are Toni Sefer.

Îl încurajez să tragă la poartă de multe ori. Avea nevoie pentru moralul lui. De aceea şi joacă la Rapid. Am făcut puţin spectacol în repriza a doua. Mă bucur că s-a luat decizia corectă la Işfan”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Rapid are trei victorii consecutive, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova şi 2-1 cu FC Argeş. Totuşi, Adrian Mutu nu se gândeşte la titlu.

Reclamă

„Obiectivul este play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă. Avem un parcurs sănătos. Avem timp sezoanele următoare să ne luptăm la titlu. Sunt meciuri foarte grele. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi. Sunt trei puncte mari cu o echipă care face probleme. Acum, abia aşteptăm să jucăm cu Petrolul!”, a mai spus antrenorul giuleştenilor.

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid. Antrenorul Rapidului a anunţat că Alexandru Măţan va semna cu echipa sa.

Alexandru Măţan nu va juca cu FC Argeş, însă va intra de săptămâna viitoare în programul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Mâine Măţan este aici. Probabil va fi şi la meci. El va fi jucătorul nostru. De săptămâna viitoare îl vom avea în lot cu noi”, a spus Adrian Mutu.

Mățan a fost vândut de Gică Hagi în SUA, la Columbus Crew, pe vremea când echipa „Regelui” se numea Viitorul. Constănțenii au încasat 1,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului cu 7 selecții la naționala U21.

Plecat cu gânduri mari în America, Alexandru Mățan nu s-a integrat la formația din Ohio și a fost „retrogradat” la echipa a doua. Per total, mijlocașul român a adunat 37 de meciuri pentru prima echipă a lui Columbus Crew, fără să reușească însă să marcheze vreun gol. Alexandru Mățan a mai colaborat cu Adrian Mutu la naționala U21.

Şi Billel Omrani e dorit de Rapid

Adrian Mutu a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Billel Omrani. Fostul atacant de la CFR Cluj este o ţintă şi pentru Gigi Becali, însă nu a mai ajuns la FCSB din cauza salariului mare pe care îl cere.

Adrian Mutu spune că aceasta poate fi piedica ce poate sta în calea transferului la Rapid.

„Pe Omrani nu ştiu dacă ni-l vom permite. E un jucător care a avut succes în Liga 1, aşa că poate fi o soluţie. Nu ne vom grăbi în a face transferuri, doar pentru a le face. Obiectivul nostru rămâne playoff-ul, nu ne gândim în acest moment la titlu. Am un lot, în momentul ăsta, cât de cât, numeric, bun. Lotul trebuia să fie mai mare încă de la începutul pregătirii„, a mai spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 17 apr., 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid
Liga 1 • 17 apr., 19:37
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!”
Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr
Extra • 17 apr., 18:42
FOTO
Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni