Închide meniul

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj! A reușit o ”foarfecă” de excepție, dar a fost eliminat

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 20:07

Reclamă
Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj! A reușit o ”foarfecă” de excepție, dar a fost eliminat

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte - CFR Cluj

Captură Orange Sport

Emmanuel Yeboah a fost înger şi demon la primul meci ca titular. Atacantul de 19 ani a reușit o ”foarfecă” de excepție în prima repriză a meciului Chindia Târgovişte – CFR Cluj, însă a fost eliminat în a doua jumătate a meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a făcut spectacol în prima repriză a meciului cu Chindia Târgovişte. Karlo Muhar a deschis scorul din pasa lui Ovidiu Hoban, iar Emmanuel Yeboah a impresionat pe toată lumea.

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj

În minutul 45+1, tot din centrarea lui Hoban, Emmanuel Yeboah a reuşit o ”foarfecă” de excepţie la care Cătălin Căbuz n-a avut nicio şansă. A fost primul gol reușit în Liga 1 pentru tânărul de 19 ani din Ghana.

În minutul 68, Emmanuel Yeboah şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Acesta a comis un fault dur, iar spiritele s-au încins la Ploieşti. Şi Dan Petrescu a fost eliminat de Iulian Călin.

Dan Petrescu vrea un atacant cu 136 de meciuri în Serie A

CFR Cluj vine cu replica după campania spectaculoasă de transferuri a celor de la FCSB. Dan Petrescu speră să-l aducă în Gruia pe Manuel Pucciarelli, atacant cu 136 de partide disputate în Serie A.

Reclamă

Maneul Pucciarelli e liber de contract în prezent după despărțirea de Melbourne City. Vârful de 31 de ani e pe lista CFR-ului, notează jurnaliștii de la Tutto Mercato Web.

Sursa citată anunță că Pucciarelli are șanse mari să vină în Europa, iar CFR Cluj ar putea fi o posibilă destinație. Cmanuel ampioana României se luptă pentru semnătura lui cu azerii de la Qarabag.

„După ce s-a despărțit de Melbourne City, Manuel Pucciarelli poate reveni în Europa. Din informațiile noastre, CFR Cluj și azerii de la Qarabag ar fi interesați de fostul atacant al lui Chievo”, au scris italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Pucciarelli a evoluat de-a lungul carierei pentru Empoli, Gavorrano, Chievo Verona, Pescara, Dibba Fujairah și Melbourne City. Cele mai multe meciuri le-a disputat pentru Empoli, aproape 200.

În Seria A a bifat 36 de apariții, reușind să înscrie 16 goluri. Cota sa din prezent este de 500.000 de euro.

CFR Cluj l-a luat pe Cephas Malele

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fostul atacant de la FC Argeş a fost prezentat oficial.

Dan Petrescu şi-a luat deja atacant care să îl ducă în grupele Conference League. Cephas Malele, fostul golgheter de la FC Argeş, a fost prezentat oficial de campioană.

Malele se va lupta pentru un loc de titular cu Jefte Betancor şi cu Gabriel Debeljuh. Malele are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și