Închide meniul

CFR Cluj, război cu FCSB pe piața transferurilor! Atacantul cu 136 de meciuri în Serie A așteptat sub comanda lui Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2022, 11:54

CFR Cluj, război cu FCSB pe piața transferurilor! Atacantul cu 136 de meciuri în Serie A așteptat sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj e campioana României în ultimii cinci ani

Jucătorii de la CFR Cluj, după meciul cu Pyunik Erevan/ Profimedia

  • CFR Cluj, război cu FCSB pe piața transferurilor
  • Atacantul cu 136 de meciuri în Serie A așteptat sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj vine cu replica după campania spectaculoasă de transferuri a celor de la FCSB. Dan Petrescu speră să-l aducă în Gruia pe Manuel Pucciarelli, atacant cu 136 de partide disputate în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maneul Pucciarelli e liber de contract în prezent după despărțirea de Melbourne City. Vârful de 31 de ani e pe lista CFR-ului, notează jurnaliștii de la Tutto Mercato Web.

CFR Cluj vine cu replica după campania de transferuri de la FCSB.

Sursa citată anunță că Pucciarelli are șanse mari să vină în Europa, iar CFR Cluj ar putea fi o posibilă destinație. Cmanuel ampioana României se luptă pentru semnătura lui cu azerii de la Qarabag.

Reclamă

„După ce s-a despărțit de Melbourne City, Manuel Pucciarelli poate reveni în Europa. Din informațiile noastre, CFR Cluj și azerii de la Qarabag ar fi interesați de fostul atacant al lui Chievo”, au scris italieni.

Pucciarelli a evoluat de-a lungul carierei pentru Empoli, Gavorrano, Chievo Verona, Pescara, Dibba Fujairah și Melbourne City. Cele mai multe meciuri le-a disputat pentru Empoli, aproape 200.

Reclamă

În Seria A a bifat 36 de apariții, reușind să înscrie 16 goluri. Cota sa din prezent este de 500.000 de euro.

CFR Cluj l-a luat pe Cephas Malele

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fostul atacant de la FC Argeş a fost prezentat oficial.

Dan Petrescu şi-a luat deja atacant care să îl ducă în grupele Conference League. Cephas Malele, fostul golgheter de la FC Argeş, a fost prezentat oficial de campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Malele se va lupta pentru un loc de titular cu Jefte Betancor şi cu Gabriel Debeljuh. Malele are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro.

Dan Petrescu a mai cerut transferuri la CFR Cluj

Dan Petrescu a cerut un transfer de urgenţă la finalul meciului cu CS Mioveni. Îşi doreşte să i se aducă un atacant pentru a-şi rezolva problemele.

S-au mai schimbat jucătorii, nu mai sunt aceeaşi jucători şi e normal. Să nu uităm că am venit 10 ore din Andorra, sunt şi ceva probleme de lot. Mai e nevoie de 1-2 jucători în atac. După plecarea lui Dugandzic căutăm să aducem un jucător înaintea meciului din Europa. Dacă Buş nu e niciodată bine de 3 luni şi Birligea de 2 luni… până revin ei nu mai suntem prin Europa„, a spus Petrescu.

MM l-a întrebat pe Petrescu, în direct, de ce a renunţat la doi jucători, în condiţiile în care cere „întăriri” în ofensivă. Nu îşi explică de ce Marko Dugandzic şi Valentin Costache au plecat din Gruia şi au semnat cu Rapid.

Eu altceva am remarcat. Dan Petrescu a spus că face şi vrea multe transferuri. Din cele foarte multe transferuri, Mistrati, Brucic, Braun, Muhar, Scuffet, Kolinger şi Jefte, au jucat doar Jefte si portarul (n.r. Scuffet).

În rest a jucat doar echipa de anul trecut. Dacă mai vrei transferuri, atunci de ce i-ai dat pe Dugandzic şi pe Costache (n.r. la Rapid)”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc