Închide meniul

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj! A reușit o ”foarfecă” de excepție, dar a fost eliminat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 20:07

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj! A reușit o ”foarfecă” de excepție, dar a fost eliminat

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte - CFR Cluj

Captură Orange Sport

Emmanuel Yeboah a fost înger şi demon la primul meci ca titular. Atacantul de 19 ani a reușit o ”foarfecă” de excepție în prima repriză a meciului Chindia Târgovişte – CFR Cluj, însă a fost eliminat în a doua jumătate a meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a făcut spectacol în prima repriză a meciului cu Chindia Târgovişte. Karlo Muhar a deschis scorul din pasa lui Ovidiu Hoban, iar Emmanuel Yeboah a impresionat pe toată lumea.

Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj

În minutul 45+1, tot din centrarea lui Hoban, Emmanuel Yeboah a reuşit o ”foarfecă” de excepţie la care Cătălin Căbuz n-a avut nicio şansă. A fost primul gol reușit în Liga 1 pentru tânărul de 19 ani din Ghana.

În minutul 68, Emmanuel Yeboah şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Acesta a comis un fault dur, iar spiritele s-au încins la Ploieşti. Şi Dan Petrescu a fost eliminat de Iulian Călin.

Dan Petrescu vrea un atacant cu 136 de meciuri în Serie A

CFR Cluj vine cu replica după campania spectaculoasă de transferuri a celor de la FCSB. Dan Petrescu speră să-l aducă în Gruia pe Manuel Pucciarelli, atacant cu 136 de partide disputate în Serie A.

Reclamă

Maneul Pucciarelli e liber de contract în prezent după despărțirea de Melbourne City. Vârful de 31 de ani e pe lista CFR-ului, notează jurnaliștii de la Tutto Mercato Web.

Sursa citată anunță că Pucciarelli are șanse mari să vină în Europa, iar CFR Cluj ar putea fi o posibilă destinație. Cmanuel ampioana României se luptă pentru semnătura lui cu azerii de la Qarabag.

„După ce s-a despărțit de Melbourne City, Manuel Pucciarelli poate reveni în Europa. Din informațiile noastre, CFR Cluj și azerii de la Qarabag ar fi interesați de fostul atacant al lui Chievo”, au scris italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Pucciarelli a evoluat de-a lungul carierei pentru Empoli, Gavorrano, Chievo Verona, Pescara, Dibba Fujairah și Melbourne City. Cele mai multe meciuri le-a disputat pentru Empoli, aproape 200.

În Seria A a bifat 36 de apariții, reușind să înscrie 16 goluri. Cota sa din prezent este de 500.000 de euro.

CFR Cluj l-a luat pe Cephas Malele

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fostul atacant de la FC Argeş a fost prezentat oficial.

Dan Petrescu şi-a luat deja atacant care să îl ducă în grupele Conference League. Cephas Malele, fostul golgheter de la FC Argeş, a fost prezentat oficial de campioană.

Malele se va lupta pentru un loc de titular cu Jefte Betancor şi cu Gabriel Debeljuh. Malele are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro.

Recomandări
  • Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj
  • A reușit o ”foarfecă” de excepție, dar a fost eliminat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și