Închide meniul

Bernardo Silva, noua lovitură încercată de Barcelona pe piaţa transferurilor. Catalanii negociază cu Manchester City

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 15:44

Bernardo Silva, noua lovitură încercată de Barcelona pe piaţa transferurilor. Catalanii negociază cu Manchester City

Bernardo Silva

Bernardo Silva, într-un meci pentru Manchester City/ Profimedia

Bernardo Silva este noua lovitură pregătită de Barcelona pe piaţa transferurilor. Oficialii formaţiei de pe Camp Nou negociază mutarea mijlocaşului portughez cu şefii lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva o poate părăsi pe Manchester City, după cinci sezoane petrecute pe Etihad. Portughezul este dorit de Xavi, la Barcelona, alături de starurile aduse în această vară, Robert Lewandowski şi Raphinha.

Barcelona negociază cu Manchester City pentru Bernardo Silva

Barcelona ţinteşte să mai facă un transfer de răsunet în această perioadă de mercato. Catalanii i-au făcut o ofertă de aproximativ 50 de milioane de euro, conform ziaristului italian Gerard Romero. Negocierile dintre cele două părţi se pare că sunt avansate, după cum anunţă şi express.co.uk.

În condiţiile în care Bernardo Silva ar veni pe Camp Nou, catalanii sunt tot mai aproape de a-l vinde pe Frenkie de Jong. Mijlocaşul este dorit în Premier League, de către Manchester United şi Chelsea.

Bernardo Silva a bifat 251 de partide pentru Manchester City, în cinci ani. Portughezul a marcat 48 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 50. Alături de „cetăţeni” a devenit campion în Premier League de patru ori.

Reclamă

Barcelona a efectuat transferuri de răsunet în această pauză competiţională. Catalanii au reuşit sa-i aducă pe Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Kounde, care în total au costat aproximativ 150 de milioane de euro. Pe lângă aceştia, catalanii i-au adus pe Andreas Christensen şi Franck Kessie, jucători care s-au despărţit de Chelsea, respectiv, AC Milan.

Pep Guardiola, răspuns ferm în privinţa situaţiei lui Bernardo Silva

Pep Guardiola a oferit un răspuns clar în privinţa situaţiei lui Bernardo Silva, după ce s-a zvonit că Barcelona l-ar avea ca ţintă. Managerul lui Manchester City a declarat că nu vrea jucători în echipă care sunt cu gândul la plecare.

„Astăzi cred că Bernardo Silva va continua alături de noi, dar aşa cum am spus-o de când eram la Barca, nu vreau jucători care nu vor să fie la echipă. Dar cred că va continua”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Juan Laporta, preşedintele de la Barcelona, nu a avut declaraţii în privinţa lui Bernardo Silva, însă speră ca echipa sa să aibă alt nivel în stagiunea următoare: „Lucrăm pentru a face o echipă competită sezonul viitor”, a declarat Laporta, conform aceleiaşi surse.

Robert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona

Robert Lewandowski a marcat primul gol în tricoul celor de la Barcelona, în meciul cu mexicanii de la U.N.A.M, contând pentru Joan Gamber Trophy.

Lewandowski a marcat în minutul 3, după o pasă a lui Pedri. Polonezul l-a driblat și pe portarul advers și a finalizat cu o șut din unghi, în plasa laterală.

Până la pauză, același Lewandowski a pasat decisiv la golurile lui Pedri, care a semnat o dublă. Este primul meci pentru polonez pe Camp Nou, în fața suporterilor Barcelonei.

Robert Lewandowski a mai jucat pentru Barcelona în amicalele cu Juventus (2-2) și Real Madrid (1-0), din turneul de pregătire din Statele Unite.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și