Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona! Meci de vis pentru starul polonez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 august 2022, 22:09 / Actualizat: 7 august 2022, 23:53

Robert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona! Meci de vis pentru starul polonez

Spectacol total în Europa, în campionatele de top

Rober Lewandowski, în tricoul Barcelonei / Profimedia

Robert Lewandowski a marcat primul gol în tricoul celor de la Barcelona, în meciul cu mexicanii de la U.N.A.M, contând pentru Joan Gamber Trophy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a marcat în minutul 3, după o pasă a lui Pedri. Polonezul l-a driblat și pe portarul advers și a finalizat cu o șut din unghi, în plasa laterală.

Robert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona

VIDEO AICI CU GOLUL LUI ROBERT LEWANDOWSKI

Până la pauză, același Lewandowski a pasat decisiv la golurile lui Pedri, care a semnat o dublă. Este primul meci pentru polonez pe Camp Nou, în fața suporterilor Barcelonei.

Robert Lewandowski a mai jucat pentru Barcelona în amicalele cu Juventus (2-2) și Real Madrid (1-0), din turneul de pregătire din Statele Unite.

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen, în această perioadă de mercato. Catalanii i-au plătit campioanei Bundesligii 45 de milioane de euro în schimbul serviciilor atacantului.

Reclamă

Robert Lewandowski poartă cu numărul 9 pentru Barcelona. Acesta a fost purtat în sezonul trecut de Memphis Depay, care în această vară este aproape de o despărţire de clubul blaugrana.

Ce poreclă a primit Robert Lewandowski la Barcelona

Robert Lewandowski a fost prezentat pe Camp Nou, la câteva săptămâni distanţă de semnarea contractului cu Barcelona. Catalanii i-au dat o poreclă starului polonez.

După ce a intrat pe teren, Lewandowski a avut un moment în care a jonglat cu mingea. Pentru acest fapt, pe reţelele oficiale, cei de la Barcelona l-au supranumit „Lewandinho”, cu trimitere la numele brazilienilor. Momentul a fost urmat de aplauzele spectatorilor prezenţi în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Prezentarea lui Robert Lewandowski a avut loc pe Camp Nou. Catalanii au anunţat că aproape 60.000 de bilete au fost cumpărate de către fani.

Atacantul a fost însoţi de soţia sa, Anna, care l-a susţinut pe tot parcursul tratativelor dintre Barcelona şi Bayern. Totodată, la eveniment a fost prezent şi directorul clubului catalan, Joan Laporta.

Ce a declarat Robert Lewandowski, la prezentarea oficială

Robert Lewandowski s-a declarat surprins de numprul de fani prezenţi în tribunele stadionului Camp Nou. Totodată, atacantul speră să câştige cât mai multe trofee în tricoul blaugrana.

„Este minunat să văd atâţia fani pe stadion. Este un moment special pentru mine. Sunt convins că fiecare meci pe Camp Nou va fi magic. Sper să câştigăm multe trofee.

Sunt mândră să fiu un jucător al Barcelonei. A fost un drum lung, până a ajunge aici. Sper să înscriu multe goluri pe acest stadion. Sper să am parte de suportul vostru în fiecare meci”, a declarat Robert Lewandowski, citat de Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și