Închide meniul

Pep Guardiola, răspuns ferm în privinţa situaţiei lui Bernardo Silva. Mijlocaşul este dorit de Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 14:18

Pep Guardiola, răspuns ferm în privinţa situaţiei lui Bernardo Silva. Mijlocaşul este dorit de Barcelona

Pep Guardiola, pregătit să plece de la Manchester City dacă clubul va fi găsit vinovat

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City/ Profimedia

Pep Guardiola a oferit un răspuns clar în privinţa situaţiei lui Bernardo Silva, după ce s-a zvonit că Barcelona l-ar avea ca ţintă. Managerul lui Manchester City a declarat că nu vrea jucători în echipă care sunt cu gândul la plecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva este asociat cu o plecare de pe Etihad în această pauză competiţională. Mijlocaşul portughez de la Mnachester City ar putea ajunge sub comanda lui Xavi, la Barcelona, după ce „catalanii” ar urma să se despartă de Frenkie de Jong.

Pep Guardiola, răspuns ferm în privinţa situaţiei lui Bernardo Silva

Pep Guardiola a mărturisit, într-un interviu acordat recent, că nu vrea ca în echipa sa să existe jucători care nu vor să fie acolo. Totodată, managerul spaniol speră ca Silva să continue alături de el la Manchester City.

„Astăzi cred că Bernardo Silva va continua alături de noi, dar aşa cum am spus-o de când eram la Barca, nu vreau jucători care nu vor să fie la echipă. Dar cred că va continua”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Pe de altă parte, Juan Laporta, preşedintele de la Barcelona, nu a avut declaraţii în privinţa lui Bernardo Silva, însă speră ca echipa sa să aibă alt nivel în stagiunea următoare: „Lucrăm pentru a face o echipă competită sezonul viitor”, a declarat Laporta, conform aceleiaşi surse.

Reclamă

Pep Guardiola şi Juan Laporta s-au întâlni înainte unei partide caritabile, pe care Barcelona şi Manchester City o vor disputa pe 24 august.

Bernardo Silva, aproape de Barcelona

Barcelona se pregăteşte pentru noul sezon, în care are ambiţii mari. Oficialii grupării de pe Camp Nou speră să transfere un jucător de renume în această perioadă de mercato. După interesul acordat lui Robert Lewandowski, catalanii şi-au îndreptat atenţia si către starul lui Manchester City, Bernardo Silva.

Mijlocaşul portughez în vârstă de 27 de ani ar urma să vină la Barcelona ca un posibil înlocuitor pentru Frenkie de Jong, curtat insistent de Manchester United. „Catalanii” ar fi dispuşi să plătească 70 de milioane de euro în schimbul lui Silva, însă „cetăţenii” vor cu peste 20 de milioane mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Bernardo Silva evoluează pe Etihad din 2017, când era transferat de la AS Monaco, în schimbul sumei de 50 de milioane de euro. În 5 sezoane în tricoul lui Manchester City, potughezul a bifat 251 de prezenţe, marcând 48 de goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 51, în toate competiţiile.

Totodată, Silva a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Pep Guardiola, alături de care a devenit campion în Premier League în patru sezoae (2018, 2019, 2021, 2022). Pe lângă trofeele de campion, Silva a reuşit să evolueze şi într-o finală de Champions League, pierdută însă în faţa lui Chelsea, în 2021.

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al campioanei din Premier League. Atacantul de 21 de ani a semnat un contract valabil pe cinci ani. El vine după 86 de goluri în 89 de meciuri disputate la Borussia Dortmund.

„Este o zi cu care mâ mândresc. Şi familia mea la fel. Mi-a plăcut să văd meciurile lui Manchester City în ultimele sezoane. Nu ai cum să nu admiri stilul lor de joc. Au multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.

Sunt foarte mulţi jucători de clasă mondială în echipă şi Pep este unul dintre cei mai mari manageri din istorie. Sunt în locul potrivit să-mi împlinesc ambiţiile. Vreau să înscriu, să câştig trofee şi să devin un fotbalist mai bun. Sunt sigur că pot face asta aici. Este o mutare perfectă pentru mine”, a spus Haaland, pentru site-ul oficial al clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și