Închide meniul

Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea

Publicat: 9 august 2022, 22:10

Reclamă
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea

Un fan de la CSA Steaua avrut să se răzbune pe Ovidiu Herea

Antena Sport

Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea. Incidentul a avut loc în finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul dintre CSA Steaua şi Metaloglobus a fost unul cu scandal. Un ultras al CSA Steaua a sărit în teren pentru a ajunge la Ovidiu Herea, un rival tradiţional al formaţiei din Ghencea.

Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea

Din fericire, fanul a fost oprit la timp de stewarzi, iar spiritele s-au calmat. Ovidiu Herea a jucat la Rapid între 2007 şi 2013, iar fanii Stelei nu au uitat acest lucru. Herea a fost cel care a egalat pentru Metaloglobus.

Ultraşii stelişti au avut propriul război şi cu cei din conducerea clubului. Fanii sunt supăraţi pe conducere pentru faptul că echipa încă nu are obţinut dreptul de promovare în Liga 1. Ultraşii CSA Steaua s-au săturat să vadă echipa favorită „blocată” în Liga 2. Ultraşii au făcut un gest extrem şi s-au mutat la Tribuna oficială pentru a protesta împotriva conducerii.

Ultraşii au afişat mai multe bannere cu mesaje dure la adresa conducerii. Au cerut demisia atât comandantului clubului, cât şi a ministrului Vasile Dîncu.

Reclamă

CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon

Echipa lui Daniel Oprița a început cu stângul noul sezon al Ligii 2. Golgheterul din sezonul trecut, Bogdan Chipirliu, a ratat un penalty în prelungirile meciului.

Ștefan Bodișteanu a deschis scorul pentru echipa Armatei chiar înainte de pauză. „Militarii” s-au văzut egalați în minutul 50, după un gol al lui Ovidiu Herea. În prelungiri, Bogdan Chipirliu a ratat un penalty prin care putea să aducă victoria pentru CSA Steaua.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1. Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și