Închide meniul
Foto

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 20:32

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor

Fanii CSA Steaua au cerut demisii

Antena Sport

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus. Fanii sunt supăraţi pe conducere pentru faptul că echipa încă nu are obţinut dreptul de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii CSA Steaua s-au săturat să vadă echipa favorită „blocată” în Liga 2. Ultraşii au făcut un gest extrem şi s-au mutat la Tribuna oficială pentru a protesta împotriva conducerii.

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus

Ultraşii au afişat mai multe bannere cu mesaje dure la adresa conducerii. Au cerut demisia atât comandantului clubului, cât şi a ministrului Vasile Dîncu.

Scandal la CSA Steaua cu George Ogăraru și Iulian Miu

Iulian Miu și George Ogăraru ar fi în relații reci și antrenorul principal Daniel Oprița, dar și cu Gabriel Boștină, membru în staff-ul tehnic. Marian Aliuță e sigur că angajații de la CSA Steaua ar face orice pentru salariile de la clubul din Ghencea.

„Mi-am dat seama că fiecare, pentru un salariu de 1000 de euro, se vând. Adică să fii sclav pentru o mie, două mii de euro și… nu am zis niciodată, dar știu. Tu, Miu, dar și Ogăraru, ai jucat cu Oprița și cu Boștină și nu vorbiți între voi?! Nu, trebuie să îi cauți cârcotă, ca să îl dai afară. Întreabă-l pe Oprița dacă vorbește cu cei doi. Oprița e un băiat cu bun simt și drept. Și nu a fost ajutat. Da, clar (că i se pun bete în roate – n.r.)”, a spus Marian Aliuță, conform playsport.ro.

Reclamă

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

George Ogăraru, fost manager general la CSA Steaua, a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1. Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și