Închide meniul

Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 22:34

Reclamă
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'

Eugen Trică a fost demis de Metaloglobus

Hepta

Atanas Trică a debutat la CSA Steaua împotriva echipei tatălui său. Eugen Trică a recunoscut că a avut o strângere de inimă în momentul în care fiul său a intrat în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, antrenorul celor de la Metaloglobus, a văzut de pe margine debutul fiului său la CSA Steaua. Trică senior a recunoscut că a avut o strângere de inimă când l-a văzut pe fiul său că îi este adversar.

Atanas Trică a debutat la CSA Steaua împotriva echipei tatălui său

Şi mama sa, Lorena Balaci, a fost în tribună pentru a-şi urmări fiul la debutul la CSA Steaua.

A intrat şi când am reuşit să închid jocul bine, nu prea a avut spaţii. E un jucător bun şi cred că va prinde echipa la CSA Steaua. Mi-a fost frică atunci când a intrat, mă, tocmai, mie să îmi dea gol. Şi-a dorit mult să ajungă la Steaua, ştia istoria acestui club. L-am sfătuit şi eu„, a spus Eugen Trică la digisport.ro.

Eugen Trică a recunoscut la finalul partidei că echipa sa nu a prestat un joc bun şi că punctul obţinut este unul nemeritat.

Reclamă

Am întâlnit cea mai bună echipă din Liga 2. Eu zic că punc5tul acesta obţinut este nemeritat pentru că CSA Steaua şi-a creat ocazii. Prima repriză a noastră a fost sub orice critică. Am vorbit la pauză, am spus că nu mai vreau să văd aşa ceva. A doua repriză am avut şi momente bune, puteam să mai marcăm. Dar şi ei puteau să marcheze din penalty. Ovidiu Herea se pregăteşte în fiecare zi, aleargă mult. De jucători din ăştia am nevoie.

A fost foarte frumos, am fost şi la inaugurarea stadionului. publicul a fost extraordinar. E păcat că nu au drept de promovare„, a mai spus Egen Trică.

Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”

Ovidiu Herea le-a răspuns fanilor CSA Steaua, care l-au înjurat în timpul remizei cu Metaloglobus, din prima etapă a noului sezon din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii de la CSA Steaua nu au uitat rivalitatea cu Ovidiu Herea, cel care a rupt plasele la Rapid. Herea a înscris în Ghencea și din postura de jucător al lui Metaloglobus.

Chiar dacă a avut parte de o atmosferă ostilă în Ghencea, Ovidiu Herea vrea ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1.

„Am înțeles rivalitatea. De asta e frumos fotbalul. Și noi tragem pentru play-off. Avem o echipă bună. E altceva când joci pe un stadion frumos, înjurăturile lor m-au făcut să mă motivez mai mult. E greu să te motivezi când știi că nu ai obiectiv. Sper ca și CSA să ajungă în Liga 1. Locul lor este tot în Liga 1”, a spus Ovidiu Herea, conform digisport.ro.

Rezultatele primei etape din Liga 2

Progresul Spartac Bucureşti – Dinamo Bucureşti 0-1;
Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare 3-0;
CSC Şelimbăr – FC Braşov 1-0;
Viitorul Pandurii Tg Jiu – CSC Dumbrăviţa 0-1;
Unirea Dej – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1;
Concordia Chiajna – CSM Slatina 0-3;
Gloria Buzău – Ripensia Timişoara 1-0;
Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0;
Poli Timişoara – Unirea Constanţa 1-0;
CSA Steaua Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti 1-1

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și