Închide meniul

Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 22:34

Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'

Eugen Trică a fost demis de Metaloglobus

Hepta

Atanas Trică a debutat la CSA Steaua împotriva echipei tatălui său. Eugen Trică a recunoscut că a avut o strângere de inimă în momentul în care fiul său a intrat în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, antrenorul celor de la Metaloglobus, a văzut de pe margine debutul fiului său la CSA Steaua. Trică senior a recunoscut că a avut o strângere de inimă când l-a văzut pe fiul său că îi este adversar.

Atanas Trică a debutat la CSA Steaua împotriva echipei tatălui său

Şi mama sa, Lorena Balaci, a fost în tribună pentru a-şi urmări fiul la debutul la CSA Steaua.

A intrat şi când am reuşit să închid jocul bine, nu prea a avut spaţii. E un jucător bun şi cred că va prinde echipa la CSA Steaua. Mi-a fost frică atunci când a intrat, mă, tocmai, mie să îmi dea gol. Şi-a dorit mult să ajungă la Steaua, ştia istoria acestui club. L-am sfătuit şi eu„, a spus Eugen Trică la digisport.ro.

Eugen Trică a recunoscut la finalul partidei că echipa sa nu a prestat un joc bun şi că punctul obţinut este unul nemeritat.

Reclamă

Am întâlnit cea mai bună echipă din Liga 2. Eu zic că punc5tul acesta obţinut este nemeritat pentru că CSA Steaua şi-a creat ocazii. Prima repriză a noastră a fost sub orice critică. Am vorbit la pauză, am spus că nu mai vreau să văd aşa ceva. A doua repriză am avut şi momente bune, puteam să mai marcăm. Dar şi ei puteau să marcheze din penalty. Ovidiu Herea se pregăteşte în fiecare zi, aleargă mult. De jucători din ăştia am nevoie.

A fost foarte frumos, am fost şi la inaugurarea stadionului. publicul a fost extraordinar. E păcat că nu au drept de promovare„, a mai spus Egen Trică.

Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”

Ovidiu Herea le-a răspuns fanilor CSA Steaua, care l-au înjurat în timpul remizei cu Metaloglobus, din prima etapă a noului sezon din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii de la CSA Steaua nu au uitat rivalitatea cu Ovidiu Herea, cel care a rupt plasele la Rapid. Herea a înscris în Ghencea și din postura de jucător al lui Metaloglobus.

Chiar dacă a avut parte de o atmosferă ostilă în Ghencea, Ovidiu Herea vrea ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1.

„Am înțeles rivalitatea. De asta e frumos fotbalul. Și noi tragem pentru play-off. Avem o echipă bună. E altceva când joci pe un stadion frumos, înjurăturile lor m-au făcut să mă motivez mai mult. E greu să te motivezi când știi că nu ai obiectiv. Sper ca și CSA să ajungă în Liga 1. Locul lor este tot în Liga 1”, a spus Ovidiu Herea, conform digisport.ro.

Rezultatele primei etape din Liga 2

Progresul Spartac Bucureşti – Dinamo Bucureşti 0-1;
Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare 3-0;
CSC Şelimbăr – FC Braşov 1-0;
Viitorul Pandurii Tg Jiu – CSC Dumbrăviţa 0-1;
Unirea Dej – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1;
Concordia Chiajna – CSM Slatina 0-3;
Gloria Buzău – Ripensia Timişoara 1-0;
Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0;
Poli Timişoara – Unirea Constanţa 1-0;
CSA Steaua Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti 1-1

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și