Închide meniul

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru: „Vând oricui. Și la Craiova și la CFR”

Dan Roșu Publicat: 11 august 2022, 11:16

Reclamă
Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru: „Vând oricui. Și la Craiova și la CFR

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru. Dan Şucu ar trebui să scoată din conturi 5 milioane de euro pentru „Mbappe” şi alte 6 milioane de euro pentru Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el.

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru

În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid.

Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza. Jucătorul celor de la FCSB e favoritul lui Giovanni Becali şi putea să plece de la echipă încă din această vară, dacă Gigi Becali accepta 5 milioane de euro.

Reclamă

Patronul roş-albaştrilor a cerut 8 milioane de euro, iar clubul din Emirate l-a refuzat. Totuşi, suma poate fi una şi mai mare, dacă Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro, va avea parte de o primă parte de sezon bună.

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ‘țeavă’ pe Darius Olaru! El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat. A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a spus Becali, citat de playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și