Închide meniul

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru: „Vând oricui. Și la Craiova și la CFR”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 august 2022, 11:16

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru: „Vând oricui. Și la Craiova și la CFR

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru. Dan Şucu ar trebui să scoată din conturi 5 milioane de euro pentru „Mbappe” şi alte 6 milioane de euro pentru Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el.

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru

În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid.

Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza. Jucătorul celor de la FCSB e favoritul lui Giovanni Becali şi putea să plece de la echipă încă din această vară, dacă Gigi Becali accepta 5 milioane de euro.

Reclamă

Patronul roş-albaştrilor a cerut 8 milioane de euro, iar clubul din Emirate l-a refuzat. Totuşi, suma poate fi una şi mai mare, dacă Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro, va avea parte de o primă parte de sezon bună.

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ‘țeavă’ pe Darius Olaru! El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat. A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a spus Becali, citat de playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Recomandări
  • Gigi Becali cere 11 milioane de euro pe Florinel Coman şi Darius Olaru
  • Becali a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pentru Olaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și