Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, cerut de fani înapoi la Real Madrid! Florentino Perez a răspuns fără să stea pe gânduri

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 10:07

Reclamă
Cristiano Ronaldo, cerut de fani înapoi la Real Madrid! Florentino Perez a răspuns fără să stea pe gânduri

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez / Profimedia

Cristiano Ronaldo este cerut de fani înapoi la Real Madrid, după ce starul portughez nu-și mai găsește locul la Manchester United. Suporterii i-au transmis lui Florentino Perez marea lor dorință, iar șeful ”galacticilor” a răspuns pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard, omul adus să-l înlocuiască pe Ronaldo la Real Madrid, nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor, iar fanii îl vor pe CR7 pe Santiago Bernabeu.

Replica lui Florentino Perez, după ce Cristiano Ronaldo a fost cerut de fani înapoi la Real Madrid

Aceștia au profitat de întâlnirea de la Helsinki cu Florentino Perez și i-au cerut președintelui ”galacticilor” să îl aducă pe Ronaldo. ”Domnule președinte, transferă-l pe Cristiano Ronaldo!”, a fost mesajul fanilor.

”Pe cine să transfer? Pe Cristiano? Din nou? La 38 de ani?”, a răspuns pe loc Perez, citat de AS.com.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de reuşite. În tricoul blanco, el a cucerit 2 titluri în La Liga, 4 trofee Champions League și 4 Baloane de Aur.

Ultimul său meci pentru Real Madrid a fost finala Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 3-1 pentru madrileni.

Cum l-a afectat pe Karim Benzema plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

Karim Benzema a dezvăluit cum l-a afectat plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Golgheterul campioanei Spaniei a mărturisit că a fost nevoit să-şi schimbe modul de joc, după ce starul portughez i-a părăsit pe „los blancos”.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a declarat că plecarea lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid la Juventus, în vara lui 2018, l-a ambiţionat să devină un golgheter. Alături de starul lusitan, Benzema se afla mai mult în poziţia de pasator, iar în ultimele sezoane, acesta a devenit principalul marcator al formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

„După plecarea lui Cristian Ronaldo, este adevărat că am marcat mult mai multe goluri, dar alături de el prestam un altfel de joc, de pasator. El m-a ajutat mult pe teren, dar şi înafara lui, ştiam că pot da mai mult şi, când a plecat, a trebuit să îmi schimb jocul şi ambiţia”, a declarat Karim Benzema, citat de sport.es.

Anunțul lui Carlo Ancelotti despre posibila revenire a lui CR7 la Real Madrid

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a reacționat după ce presa din Spania a scris despre o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu.

Antrenorul italian a negat categoric această posibilitate. Ancelotti a spus că îl respectă și este foarte apropiat de Cristiano, dar lusitanul nu a fost niciodată o opțiune pentru Real Madrid.

„Cristiano Ronaldo este o legendă a lui Real Madrid. Are toată dragostea și respectul meu, dar nu am plănuit niciodată să-l aducem în această vară. Ne gândim la viitor”, a scris Carlo Ancelotti, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și