Închide meniul

Cum l-a afectat pe Karim Benzema plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid: „Când a plecat, a trebuit să schimb asta”

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 11:00

Cum l-a afectat pe Karim Benzema plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid: „Când a plecat, a trebuit să schimb asta

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Karim Benzema, afectat de plecarea lui Cristiano Ronaldo
  • Strul lusitan a părăsit-o pe Real Madrid în 2018, pentru Juventus

Karim Benzema a dezvăluit cum l-a afectat plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Golgheterul campioanei Spaniei a mărturisit că a fost nevoit să-şi schimbe modul de joc, după ce starul portuhjez i-a părăsit pe „los blancos”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid se pregăteşte de duelul din Supercupa Europei, cu Eintracht Frankfurt. Partida va avea loc miercuri, de la ora 22:00, în format live score, pe as.ro

Cum l-a afectat pe Karim Benzema plecarea lui Cristian Ronaldo de la Real Madrid

Karim Benzema a declarat că plecarea lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid la Juventus, în vara lui 2018, l-a ambiţionat să devină un golgheter. Alături de starul lusitan, Benzema se afla mai mult în poziţia de pasator, iar în ultimele sezoane, acesta a devenit principalul marcator al formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

„După plecarea lui Cristian Ronaldo, este adevărat că am marcat mult mai multe goluri, dar alături de el prestam un altfel de joc, de pasator. El m-a ajutat mult pe teren, dar şi înafara lui, ştiam că pot da mai mult şi, când a plecat, a trebuit să îmi schimb jocul şi ambiţia”, a declarat Karim Benzema, citat de sport.es.

Karim Benzema este unul dintre favoriţii pentru cucerirea Balonului de Aur. Acesta a marcat 44 de golrui, în 46 de partide, în ultimul sezon la Real Madrid, sezon în care a cucerit Liga Campionilor şi a devenit campion în La Liga.

Reclamă

„Nu sunt în măsură să spun dacă sunt sau nu cel mai bun. În fiecare an dau tot ce am mai bun pentru ceea ce reprezintă pentru mine cel mai mare club din lume. Nivelul meu în fiecare an trebuie să crească, însă sezonul trecut a fost unul chiar foarte bun.

Nu mă gândesc la Balonul de Aur. Trofeele individuale apar după, cel mai important lucru este să câştig alături de echipă”, a mai spus Karim Benzema, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Karim Benzema, pregătit de duelul din Supercupa Europei

Karim Benzema este dornic să mai cucerească un trofeu alături de Real Madrid. Francezul a mărturisit că se simte pregătit, fiind încrezător după triumful din Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Drumul a fost unul foarte dificil, dar şi foarte bun pentru noi, pentru că fiecare meci a fost o bătălie. Visul poate fi completat cu o victorie în Supercupă”, a mai mărturisit Karim Benzema.

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid. Marcatorul unicului gol din finala cu Liverpool a spus că vrea să câştige numai puţin de 6 Ligi ale Campionilor în tricoul celor de la Real Madrid.

„A fost un moment important pentru noi, pentru mine, pentru toată echipa. După un sezon foarte bun, trebuia să îl încheiem cu o victorie în finală. De asta m-am bucurat la maxim de ea. Să marchez golul decisiv a fost un sentiment unic. . Admir jucătorii care au realizat atât de multe la club, la cel mai mare club din lume.

Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League și să fiu la fel de influent ca unii dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul lui Real Madrid„, a declarat brazilianul, citat de Marca.

Vinicius Junior poate câştiga un nou trofeu cu Real Madrid, miercuri, când se va juca Supercupa Europei. Real Madrid porneşte mare favorită în partida cu Eintracht Frankfurt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani