Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, cerut de fani înapoi la Real Madrid! Florentino Perez a răspuns fără să stea pe gânduri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 10:07

Cristiano Ronaldo, cerut de fani înapoi la Real Madrid! Florentino Perez a răspuns fără să stea pe gânduri

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez / Profimedia

Cristiano Ronaldo este cerut de fani înapoi la Real Madrid, după ce starul portughez nu-și mai găsește locul la Manchester United. Suporterii i-au transmis lui Florentino Perez marea lor dorință, iar șeful ”galacticilor” a răspuns pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard, omul adus să-l înlocuiască pe Ronaldo la Real Madrid, nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor, iar fanii îl vor pe CR7 pe Santiago Bernabeu.

Replica lui Florentino Perez, după ce Cristiano Ronaldo a fost cerut de fani înapoi la Real Madrid

Aceștia au profitat de întâlnirea de la Helsinki cu Florentino Perez și i-au cerut președintelui ”galacticilor” să îl aducă pe Ronaldo. ”Domnule președinte, transferă-l pe Cristiano Ronaldo!”, a fost mesajul fanilor.

”Pe cine să transfer? Pe Cristiano? Din nou? La 38 de ani?”, a răspuns pe loc Perez, citat de AS.com.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de reuşite. În tricoul blanco, el a cucerit 2 titluri în La Liga, 4 trofee Champions League și 4 Baloane de Aur.

Ultimul său meci pentru Real Madrid a fost finala Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 3-1 pentru madrileni.

Cum l-a afectat pe Karim Benzema plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

Karim Benzema a dezvăluit cum l-a afectat plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Golgheterul campioanei Spaniei a mărturisit că a fost nevoit să-şi schimbe modul de joc, după ce starul portughez i-a părăsit pe „los blancos”.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a declarat că plecarea lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid la Juventus, în vara lui 2018, l-a ambiţionat să devină un golgheter. Alături de starul lusitan, Benzema se afla mai mult în poziţia de pasator, iar în ultimele sezoane, acesta a devenit principalul marcator al formaţiei de pe Santiago Bernabeu.

„După plecarea lui Cristian Ronaldo, este adevărat că am marcat mult mai multe goluri, dar alături de el prestam un altfel de joc, de pasator. El m-a ajutat mult pe teren, dar şi înafara lui, ştiam că pot da mai mult şi, când a plecat, a trebuit să îmi schimb jocul şi ambiţia”, a declarat Karim Benzema, citat de sport.es.

Anunțul lui Carlo Ancelotti despre posibila revenire a lui CR7 la Real Madrid

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a reacționat după ce presa din Spania a scris despre o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu.

Antrenorul italian a negat categoric această posibilitate. Ancelotti a spus că îl respectă și este foarte apropiat de Cristiano, dar lusitanul nu a fost niciodată o opțiune pentru Real Madrid.

„Cristiano Ronaldo este o legendă a lui Real Madrid. Are toată dragostea și respectul meu, dar nu am plănuit niciodată să-l aducem în această vară. Ne gândim la viitor”, a scris Carlo Ancelotti, pe Twitter.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, cerut de fani înapoi la Real Madrid
  • Florentino Perez a răspuns fără să stea pe gânduri

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și