Închide meniul

Simona Halep se va duela cu Jessica Pegula în semifinalele de la Toronto. „Simo”, amintiri neplăcute cu jucătoarea din SUA

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 23:52

Reclamă
Simona Halep se va duela cu Jessica Pegula în semifinalele de la Toronto. „Simo, amintiri neplăcute cu jucătoarea din SUA

Simona Halep e considerată de Kim Klijsters una dintre favoritele la câştigarea trofeului

Simona Halep, într-un meci / Profimedia

Simona Halep se va duela cu americanca Jessica Pegula în semifinalele turneului de la Toronto. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul trecut, Simona Halep și Jessica Pegula ar fi trebuit să se dueleze la Cincinnati, dar românca a abondat înaintea meciului din cauza unor probleme medicale.

Simona Halep se va duela cu Jessica Pegula în semifinalele de la Toronto

Pegula s-a calificat în semifinalele turneului canadian după o victorie scurtă cu Yulia Putintseva, din Kazahstan, 6-3, 6-3. În drumul spre careul de ași le-a mai eliminat pe Asia Muhammad, SUA, și Camila Giorgi, Italia.

De cealaltă parte, Simona Halep a trecut în sferturi cu 6-4, 7-6 de Cori Gauff. De-a lungul turneului le-a mai eliminat pe Donna Vekic, Croația, Shuai Zhang, China, și pe Jil Teichmann, din Elveția.

Pentru cealaltă semifinală, luptă se dă între Karolina Pliskova și Qinwen Zheng (sfert 1) și Beatrice Haddad Maia și Belinda Bencic (sfert 2).

Reclamă

Câți bani va încasa Simona Halep după ce s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona se simte excelent la turneul din Toronto, unde n-a pierdut niciun set în cele 4 meciuri disputate până acum.

În urma victoriei din sferturi, contra lui Gauff, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 133.400 de dolari. De asemenea, sportiva din Constanța va primi și 350 de puncte WTA.

Dacă se va califica în finală, Halep va mai primi încă 125.700 de dolari și alte 235 de puncte în clasamentul WTA. Campioana turneului din Canada va primi, per total, 439.700 de dolari și 900 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

La finalul partidei cu Cori Gauff, “Simo” a dezvăluit că vântul puternic și loviturile în forță expediate de americancă au pus-o în dificultate.

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și