Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto: “Am muncit punct după punct”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 22:09

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto: “Am muncit punct după punct”

Simona Halep a învins-o pe Cristina Bucșa la Washington

Simona Halep, într-un turneu / Profimedia

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff (11 WTA, 18 ani), scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a trecut în minimum de seturi de Gauff, după o oră și 49 de minute. Sportiva din Constanța n-a cedat vreun set până acum, la turneul din Canada.

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto

În penultimul act de la Toronto, Simona Halep se va duela cu învingătoarea dintre Jessica Pegula (7 WTA, 28 de ani) și Yulia Putintseva (46 WTA, 27 de ani).

La finalul partidei cu Cori Gauff, “Simo” a dezvăluit că vântul puternic și loviturile în forță expediate de americancă au pus-o în dificultate.

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Reclamă

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Simona Halep, veste excelentă din partea lui Patrick Mouratoglou înaintea meciului cu Cori Gauff, de la Toronto

Simona Halep a început turneul din Canada fără Patrick Mouratoglou, aflat în vacanță în Grecia alături de familia sa. Între timp, antrenorul francez și-a încheiat concediul și este pregătit să revină alături de campioana noastră.

“Un final excelent al aventurilor mele din Grecia, alături de familia mea! Este timpul să mă alătur Simonei Halep în Toronto”, a anunțat Patrick Mouratoglou, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a ajunge în semifinalele de la Toronto, Simona Halep a trecut de Vekic, Zhang, Teichmann și Gauff, fără să piardă vreun set.

Recomandări
  • Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto
  • Ce a spus campioana noastră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și