Închide meniul

Adrian Mititelu, răspuns categoric după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Andrea Compagno: „500.000 de euro înseamnă doar împrumutul pe un an”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 8:21

Adrian Mititelu, răspuns categoric după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Andrea Compagno: „500.000 de euro înseamnă doar împrumutul pe un an

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu a avut un mesaj pentru Gigi Becali, după interesul manifestat de patronul roş-albaştrilor pentru Andrea Compagno. Patronul lui FC U Craiova 1948 exclude varianta unui transfer al atacantului la rivalii din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a înscris o „dublă” în ultima partidă de campionat al lui FC U Craiova, 2-0, cu FC Argeş. Acesta a intrat în atenţia celor de la FCSB, după startul bun de sezon.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Adrian Mititelu a declarat faptul că Andrea Compagno nu este transferabil, mai ales pe suma pe care o oferă Gigi Becali, şi anume 500.000 de euro. Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că vârful italian costă peste 3 milioane de euro, sumă greu de plătit de către FCSB.

„Compagno și-a demonstrat forma și calitatea de jucător. Se pare că și ceilalți jucători pot să suplinească jucătorii care erau considerați titulari de drept.

Nu e posibil nici cu 2, nici cu 3 milioane de euro. I-am transmis domnului Becali că nu e transferabil, iar suma de 500.000 de euro înseamnă doar împrumutul lui Compagno pe un an de zile. Poate m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul meciului lui FC U Craiova.

Reclamă

Totodată, Adrian Mititelu şi-a lăudat echipa pentru jocul bun prestat în partida cu FC Argeş. Oltenii au ajuns la 7 puncte, după primele cinci etape din Liga 1, iar n runda viitoare se vor duela cu Petrolul, pe teren propriu.

„E o bucurie mare, am câștigat pe un teren greu. Meciurile de la Pitești au fost mereu grele pentru Craiova. Veneam după patru meciuri în care am jucat fotbal, victoria a picat la fix, ne ajută ca moral și ca atitudine”, a mai spus Adrian Mititelu.

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB. Atacantul italian de la FC U Craiova 1948 i-a năruit speranțele patronului vicecampioanei, explicând că nu se gândește la o plecare din Bănie, la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno se află într-o formă extraordinară la FC U Craiova 1948. Atacantul de 26 de ani a marcat 5 goluri în primele 5 etape din Liga 1 și l-a “fermecat” pe Becali.

Italianul nici nu vrea să se gândească la o asemenea ipoteză, după debutul promițător de sezon reușit alături de trupa lui Marius Croitoru. Compagno își dorește să ducă FC U Craiova în play-off.

“A fost un meci greu, dar am început foarte bine după greșeala lor. Am marcat imediat. După am suferit puțin. FC Argeș este o echipă care arată bine, e meritul lor, iar în prima repriză cred că au jucat mai bine decât noi. În repriza a doua mi-a plăcut cum am jucat. De duminică începem să ne gândim la meciul următor.

FC U este al doilea an în Liga 1 și ușor, ușor ne apropiem de cele mai mari echipe. Anul trecut era o diferență mare între noi și echipele mari. Acum s-a schimbat situația și trebuie să muncim în continuare și să încercăm să intrăm în play-off. Treaba mea e să dau gol și vreau să îmi ajut echipa să ne calificăm în play-off.

Nu mă gândesc la asta (n.r. – la un transfer la FCSB), sunt fericit la FC U. De duminică mă voi gândi la meciul cu Petrolul. Am auzit, dar nu mă interesează. Mă interesează doar echipa mea”, a spus Andrea Compagno, pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și