Închide meniul

Adrian Mititelu, răspuns categoric după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Andrea Compagno: „500.000 de euro înseamnă doar împrumutul pe un an”

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 8:21

Adrian Mititelu, răspuns categoric după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Andrea Compagno: „500.000 de euro înseamnă doar împrumutul pe un an

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

  • Adrian Mititelu, răspuns pentru Gigi Becali
  • Ce mesaj i-a transmis în privinţa lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a avut un mesaj pentru Gigi Becali, după interesul manifestat de patronul roş-albaştrilor pentru Andrea Compagno. Patronul lui FC U Craiova 1948 exclude varianta unui transfer al atacantului la rivalii din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a înscris o „dublă” în ultima partidă de campionat al lui FC U Craiova, 2-0, cu FC Argeş. Acesta a intrat în atenţia celor de la FCSB, după startul bun de sezon.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Adrian Mititelu a declarat faptul că Andrea Compagno nu este transferabil, mai ales pe suma pe care o oferă Gigi Becali, şi anume 500.000 de euro. Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că vârful italian costă peste 3 milioane de euro, sumă greu de plătit de către FCSB.

Reclamă

„Compagno și-a demonstrat forma și calitatea de jucător. Se pare că și ceilalți jucători pot să suplinească jucătorii care erau considerați titulari de drept.

Nu e posibil nici cu 2, nici cu 3 milioane de euro. I-am transmis domnului Becali că nu e transferabil, iar suma de 500.000 de euro înseamnă doar împrumutul lui Compagno pe un an de zile. Poate m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul meciului lui FC U Craiova.

Reclamă

Totodată, Adrian Mititelu şi-a lăudat echipa pentru jocul bun prestat în partida cu FC Argeş. Oltenii au ajuns la 7 puncte, după primele cinci etape din Liga 1, iar n runda viitoare se vor duela cu Petrolul, pe teren propriu.

„E o bucurie mare, am câștigat pe un teren greu. Meciurile de la Pitești au fost mereu grele pentru Craiova. Veneam după patru meciuri în care am jucat fotbal, victoria a picat la fix, ne ajută ca moral și ca atitudine”, a mai spus Adrian Mititelu.

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB. Atacantul italian de la FC U Craiova 1948 i-a năruit speranțele patronului vicecampioanei, explicând că nu se gândește la o plecare din Bănie, la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno se află într-o formă extraordinară la FC U Craiova 1948. Atacantul de 26 de ani a marcat 5 goluri în primele 5 etape din Liga 1 și l-a “fermecat” pe Becali.

Italianul nici nu vrea să se gândească la o asemenea ipoteză, după debutul promițător de sezon reușit alături de trupa lui Marius Croitoru. Compagno își dorește să ducă FC U Craiova în play-off.

“A fost un meci greu, dar am început foarte bine după greșeala lor. Am marcat imediat. După am suferit puțin. FC Argeș este o echipă care arată bine, e meritul lor, iar în prima repriză cred că au jucat mai bine decât noi. În repriza a doua mi-a plăcut cum am jucat. De duminică începem să ne gândim la meciul următor.

FC U este al doilea an în Liga 1 și ușor, ușor ne apropiem de cele mai mari echipe. Anul trecut era o diferență mare între noi și echipele mari. Acum s-a schimbat situația și trebuie să muncim în continuare și să încercăm să intrăm în play-off. Treaba mea e să dau gol și vreau să îmi ajut echipa să ne calificăm în play-off.

Nu mă gândesc la asta (n.r. – la un transfer la FCSB), sunt fericit la FC U. De duminică mă voi gândi la meciul cu Petrolul. Am auzit, dar nu mă interesează. Mă interesează doar echipa mea”, a spus Andrea Compagno, pentru Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”