Închide meniul

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB! Ce a spus atacantul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 23:53

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB! Ce a spus atacantul lui FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, tot mai aproape de transferul la FCSB

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB. Atacantul italian de la FC U Craiova 1948 i-a năruit speranțele patronului vicecampioanei, explicând că nu se gândește la o plecare din Bănie, la ora actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno se află într-o formă extraordinară la FC U Craiova 1948. Atacantul de 26 de ani a marcat 5 goluri în primele 5 etape din Liga 1 și l-a “fermecat” pe Becali.

Andrea Compagno a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro ca să-l aducă la FCSB

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit astăzi că i-a făcut o ofertă lui Adrian Mititelu pentru Andrea Compagno, însă s-a lovit de refuzul patronului de la FC U Craiova 1948.

Vineri seară, după ce a adus victoria oltenilor cu o dublă, contra lui FC Argeș, Compagno a rupt tăcerea în legătură cu un posibil transfer la FCSB.

Italianul nici nu vrea să se gândească la o asemenea ipoteză, după debutul promițător de sezon reușit alături de trupa lui Marius Croitoru. Compagno își dorește să ducă FC U Craiova în play-off.

Reclamă

“A fost un meci greu, dar am început foarte bine după greșeala lor. Am marcat imediat. După am suferit puțin. FC Argeș este o echipă care arată bine, e meritul lor, iar în prima repriză cred că au jucat mai bine decât noi. În repriza a doua mi-a plăcut cum am jucat. De duminică începem să ne gândim la meciul următor.

FC U este al doilea an în Liga 1 și ușor, ușor ne apropiem de cele mai mari echipe. Anul trecut era o diferență mare între noi și echipele mari. Acum s-a schimbat situația și trebuie să muncim în continuare și să încercăm să intrăm în play-off. Treaba mea e să dau gol și vreau să îmi ajut echipa să ne calificăm în play-off.

Nu mă gândesc la asta (n.r. – la un transfer la FCSB), sunt fericit la FC U. De duminică mă voi gândi la meciul cu Petrolul. Am auzit, dar nu mă interesează. Mă interesează doar echipa mea”, a spus Andrea Compagno, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrea Compagno la FCSB: „Am dat 500.000 de euro!”

Gigi Becali a anunţat că va mai aduce un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Conference League. Andrea Compagno, de la FC U Craiova 1948, a fost primul pe listă.

„Îl avem pe Rusu. Cu Ianis Stoica nu poți să te bați în Europa. El o să se supere dacă aude. Nu marchează gol. Are calități pentru că ”biciuiește” fundașii. Asta îmi place la el. Aleargă foarte mult. Sută la sută luăm un atacant. Aseara am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu dacă îl dă pe Compagno. A zis că nu, că vrea să intre în play-off. La început nu mi se părea.

Acum a crescut așa de mult. Se bate cu fundașii, îi zăpăceşte.. Are și execuție. Mi l-a propus acum un an pe Compagno. Să dau 300 de mii să îl iau. I-am zis că îi dau 300.000 să mă lase în pace. Acum am sunat eu că dau eu 500.000 de mii. Am dat 400.000 prima dată şi după 500.000 de mii”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și