Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto. Mesaj superb pentru Patrick Mouratoglou

Dan Roșu Publicat: 13 august 2022, 22:32

Reclamă
Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto. Mesaj superb pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto

Simona Halep, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Simona Halep a avut prima reacție după calificarea în finala de Toronto. Campioana noastră a trecut de Jessica Pegula, după un meci extrem de intens, câștigat în decisiv, cu 2-6, 6-3, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Simona Halep, aceasta este a doua finală a carierei, la Toronto, după cea din 2015, atunci când a abandonat în fața Belindei Bencic. Aceasta este a doua prezență în ultimul act al unui turneu din acest sezon, după cea de la Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto

”În primul rând, le mulțumesc că m-au încurajat nebunește azi. Am muncit pentru fiecare minge, nu am renunțat în niciun punct, ea e în Top 10 WTA, a fost foate greu, am jucat bine și sunt mulțumită de ce am jucat azi. A fost o provocare pentru mine.

Am schimbat tactica după primul set, lovea puternic și eu nu simțeam ritmul. Am reușit să o împing în spatele terenului. E prima noastră finală (n.r. – alături de Patrick Mouratoglou), sperăm că vom avea cât mai multe. Îi mulțumsc că mă ajută să câștig fiecare meci. Sunt onorată”, a spus Halep, la finalul meciului.

Simona Halep, în finala de la Toronto

Simona se va duela în finala de la Toronto cu învingătoarea dintre Beatriz Haddad Maia și Karolina Pliskova. Contra sportivei din Cehia, Simo conduce la directe cu 8-4. De cealaltă parte, în partidele cu Haddad Maia, Simo are de asemenea avantaj, 2-1.

Reclamă

Simona a câștigat Rogers Cup în două rânduri, dar când competiția s-a disputat la Montreal. Ea s-a impus în 2016 și 2018, după finale cu Madison Keys și Sloane Stephens.

Pentru calificarea în finala de la Toronto, ea a încasat 259.100 de dolari, conform site-ului oficial WTA. Dacă se va impune în ultimul act, ea va pune mâna pe un cec în valoarea de 439.700 de dolari. De asemenea, ea va obține și 900 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și