Închide meniul

Simona Halep – Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4. „Simo” s-a calificat în finala turneului de la Toronto, după o revenire formidabilă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 22:20 / Actualizat: 13 august 2022, 23:54

Simona Halep – Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4. „Simo s-a calificat în finala turneului de la Toronto, după o revenire formidabilă

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto

Profimedia

Simona Halep – Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4. Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto, după ce a revenit fantastic în partida cu Jessica Pegula.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în finala la Toronto, după ce a învins-o, în trei seturi pe Jessica Pegula, scor 2-6, 6-3, 6-4. Simo a pierdut doar un set la turneul din Canada, chiar în semifinala cu Pegula.

Halep a câştigat primul game al meciului, dar apoi Pegula (28 ani, 7 WTA) a făcut 5-1 şi a luat primul set cu 6-2. Fostul lider mondial a jucat mai bine în setul secund, în care a condus cu 2-0 şi 4-1, la 4-2 a salvat patru mingi de break şi a făcut 5-2, impunându-se cu 6-3.

După un break de fiecare parte în debutul setului decisiv, Simona Halep a câştigat din nou contra serviciului şi s-a desprins la 5-2, Pegula a făcut un contrabreak, s-a apropiat la 4-5, salvând două mingi de meci, dar Halep a încheiat conturile cu 6-4.

Pentru Halep va fi a patra sa finală la Openul Canadei, a doua finală din 2022 şi cea mai importantă jucată din 2020, de la Roma. Pe 9 august 2021, Halep ieşea din top 10 după 373 de săptămâni consecutive de prezenţă între primele zece jucătoare ale lumii, iar dacă va câştiga titlul la Toronto va urca până la locul 6.

Reclamă

Simona Halep – Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4

Update 22:21: FINAL DE MECI! Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto.

Update 22.09: Simona Halep a servit pentru meci, dar Pegula a făcut break. Simona conduce cu 5-3 în decisiv.

Update 22:05: Simona Halep, la un singur game de finala de la Toronto! O conduce cu 5-2 pe Jessica Pegula.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.53: Început echilibrat de set decisiv! Simona Halep şi Jessica Pegula sunt la egalitate: 2-2.

Update 21.28: SETTT Simona Halep! Marea noastră campioană a câştigat al doilea set: 6-3. Finalista de la Toronto se decide în decisiv.

Update: Simona Halep joacă mai bine în setul al doilea şi conduce cu 4-2.

Update 20.43: SET Jessica Pegula! Americanca a câștigat primul set în fața Simonei Halep, cu 6-2.

Update 20.35: Pegula continuă să servească foarte bine și se apropie la un singur game de câștigarea primului set.

Update 20.30: Prim set complicat pentru Simona. Românca a câștigat primul game al meciului, apoi și-a pierdut de două ori serviciul.

Update 20.10: A început duelul dintre Simona Halep și Jessica Pegula, cu jucătoarea noastră la serviciu.

Reclamă

Simona Halep o va întâlni în premieră pe Jessica Pegula. Americanca ocupă locul 7 WTA, şi în sferturi a trecut de Yulia Putintseva, cu scorul de 6-3, 6-3. Cele două ar fi trebuit să se dueleze în 2021, la Cincinnati, însă românca s-a retras chiar înaintea partidei din turul secund.

Simona Halep a arătat o formă de vis la turneul din Canada. Simo le-a învins pe rând pe Donna Vekic, Shuai Zhang, Jill Teichmann şi Coco Gauff, pe toate în minimum de seturi. Totodatp, fiecare partidă a durat sub ouă ore de joc, astfel că românca nu a petrecut prea mult timp pe teren.

Dacă va trece de Jessica Pegula, Simona Halep se va duela într-o eventuală finală cu învingătoarea duelului dintre Beatriz Haddad Maia – Karolina Pliskova. Totodată, dacă se va califica în ultimul act de la Toronto, Simo va reveni în top 10.

Cel mai bun rezultat al Jessicăi Pegula din acest an a fost finala de la Madrid, pierdută în trei seturi contra lui Ons Jabeur. Totodată, jucătoarea din America are un singur turneu cucerit în carieră, Washington 2019.

De cealaltă parte, Simona Halep a cucerit un titlu în acest an. În ianuarie, românca triumfa la Melbourne Summer Set 1, după o finală cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff (11 WTA, 18 ani), scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Simona Halep şi-a aflat posibilele dversare de la Cincinnati, turneu la care va participa după Toronto

Simona Halep va avea un start facil în ultimul turneu de pregătire pentru US Open. Românca se va duela cu Karolina Muchova, sportivă de pe locul 168 WTA. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, chiar în acest an, în primul tur de la Wimbledon. Românca se impunea atunci clar, cu scorul de 6-3, 6-2.

În turul secund, Simona Halep va avea o adversară mai dificilă. Românca ar putea întâlni învingăoarea dintre Barbora Krejcikova şi Vernoka Kudermetova. Ulterior, în optimi, Halep ar putea da piept cu Paula Badosa, iberica de pe locul 3 WTA.

Totodată, Simona Halep ar putea avea adversare dificile şi în sferturi, acolo unde ar putea da peste Belinda Bencic, Petra Kvitova sau Ons Jabeur. În semifinale, Simo s-ar putea întâlni cu liderul WTA, Iga Swiatek, iar pentru marele trofeu s-ar putea lupta cu Mari Sakkari, Aryna Sabalenka sau Karolina Pliskova, jucătoarea de pe partea inferioară de tablou.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și