Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto. Mesaj superb pentru Patrick Mouratoglou

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 august 2022, 22:32

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto. Mesaj superb pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto

Simona Halep, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Simona Halep a avut prima reacție după calificarea în finala de Toronto. Campioana noastră a trecut de Jessica Pegula, după un meci extrem de intens, câștigat în decisiv, cu 2-6, 6-3, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Simona Halep, aceasta este a doua finală a carierei, la Toronto, după cea din 2015, atunci când a abandonat în fața Belindei Bencic. Aceasta este a doua prezență în ultimul act al unui turneu din acest sezon, după cea de la Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Toronto

”În primul rând, le mulțumesc că m-au încurajat nebunește azi. Am muncit pentru fiecare minge, nu am renunțat în niciun punct, ea e în Top 10 WTA, a fost foate greu, am jucat bine și sunt mulțumită de ce am jucat azi. A fost o provocare pentru mine.

Am schimbat tactica după primul set, lovea puternic și eu nu simțeam ritmul. Am reușit să o împing în spatele terenului. E prima noastră finală (n.r. – alături de Patrick Mouratoglou), sperăm că vom avea cât mai multe. Îi mulțumsc că mă ajută să câștig fiecare meci. Sunt onorată”, a spus Halep, la finalul meciului.

Simona Halep, în finala de la Toronto

Simona se va duela în finala de la Toronto cu învingătoarea dintre Beatriz Haddad Maia și Karolina Pliskova. Contra sportivei din Cehia, Simo conduce la directe cu 8-4. De cealaltă parte, în partidele cu Haddad Maia, Simo are de asemenea avantaj, 2-1.

Reclamă

Simona a câștigat Rogers Cup în două rânduri, dar când competiția s-a disputat la Montreal. Ea s-a impus în 2016 și 2018, după finale cu Madison Keys și Sloane Stephens.

Pentru calificarea în finala de la Toronto, ea a încasat 259.100 de dolari, conform site-ului oficial WTA. Dacă se va impune în ultimul act, ea va pune mâna pe un cec în valoarea de 439.700 de dolari. De asemenea, ea va obține și 900 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și