Închide meniul

Cristi Săpunaru, val de atacuri după Petrolul – Rapid 1-0: „E nemeritat! Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile! Terenul a fost impracticabil”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2022, 0:12

Reclamă
Cristi Săpunaru, val de atacuri după Petrolul – Rapid 1-0: „E nemeritat! Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile! Terenul a fost impracticabil

Cristi Săpunaru, declarații după CFR Cluj - Rapid 2-2

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapi/ Hepta

Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0. Cristi Săpunaru a spus că Petrolul nu a meritat victoria în derby-ul de la Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a obţinut o victorie uriaşă în faţa Rapidului lui Adrian Mutu, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gicu Grozav. Atacantul a profitat şi de o gafă uriaşă a lui Horaţiu Moldovan.

Cristi Săpunaru, în depresie după Petrolul – Rapid 1-0

Înfrângere nemeritată. S-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Am pierdut pe o jumătate de ocazie. Toată echipa, staff-ul, suporterii sunt în spatele lui Horațiu Moldovan. Nu ne aducem aminte de câte ori ne-a salvat?

Nu ne-a surprins Petrolul! Ne-am surprins noi că nu am dat gol. Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal… Știam că atmosfera va fi frumoasă, e cel mai vechi derby din România„, a spus Cristi Săpunaru după Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0.

Petrolul – Rapid 1-0. “Lupii galbeni” s-au impus în “Primvs Derby”!

Petrolul a învins Rapid cu 1-0 în derby-ul de pe „Ilie Oană”, din etapa a 5-a a Ligii 1. Gicu Grozav a înscris unicul gol al partidei în minutul 23. Formația ploieșteană a bifat cea de-a doua victorie a sezonului, în timp ce giuleștenii au suferit al doilea eșec de la începutul stagiunii.

Reclamă

Petrolul s-a impus în duelul „de foc” cu Rapid, după golul marcat de Grozav în prima repriză.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și