Închide meniul
VIDEO

Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2! Portarul român a comis-o în minutul 90+5

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 22:03

Reclamă
Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2! Portarul român a comis-o în minutul 90+5

Ionuţ Radu, lăudat de Jose Mourinho

Ionuţ Radu, în timpul unui meci / Profimedia

Ionuţ Radu a „reuşit” un autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2. Portarul român de 25 de ani a comis-o în minutul 90+5, la scorul de 2-2. În urma gafei, noua sa echipă a ratat şansa de a obţine un punct uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cremonese a avut o primă repriză de coşmar. Vlad Chiricheş a văzut cartonaşul galben încă din minutul 9, iar Gonzalo Escalante şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima repriză.

Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2

Condusă cu 1-2, Cremonese a reuşit să revină pe tabelă în minutul 68. Confruntarea de pe „Stadio Artemio Franchi” se îndrepta către un rezultat de egalitate, însă Ionuţ Radu şi-a băgat mingea în propria poartă.

În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Ionuţ Radu. Deşi balonul se afla în braţele sale, portarul român s-a dezachilibrat şi a intrat cu mingea în propria poartă.

VEZI AICI AUTOGOLUL ULUITOR REUŞIT DE IONUŢ RADU

Reclamă
Reclamă

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimit titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Reclamă

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

Radu a oferit un interviu-eveniment în celebra publicație Gazzetta dello Sport, în care a dezvăluit și ce i-a transmis Samir Handanovic, portarul titular de la Inter, după ce a dat pe lângă minge:

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a spus Ionuț Radu, pentru Gazzetta dello Sport.

Ionuţ Radu: „Cremonese e șansa potrivită de a o lua de la capăt!

Ionuț Radu a trecut peste erorare respectivă și privește optimist către noua aventură, de la Cremonese, nou-promovata din Serie A.

„E șansa potrivită de a o lua de la capăt și de a-mi demonstra valoarea, cum nu am reușit în ultimii doi ani.

(N.r. – Despre antrenorul Massimiliano Alvini) Cu el jucăm un fotbal fără frică, pe care ni l-a impus încă din prima zi. Am fost uimit de felul lui de a face lucrurile, în aceste prime săptămâni. Îmi cere să construiesc de jos, fără să mă risc, altfel să degajez spre vârfuri.

O întoarcere la Inter? Trebuie să mă concentrez asupra prezentului și să mă descurc bine aici, la Cremona”, a mai spus Radu.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și