Închide meniul

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1: „Am fost la pământ”. Ce i-a spus Handanovic

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 13:30

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1: „Am fost la pământ. Ce i-a spus Handanovic

Ionuţ Radu pleacă de la Inter!

Ionuţ Radu, dărâmat după gafa din meciul cu Bologna / Profimedia Images

  • Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1
  • Ce i-a spus Samir Handanovic

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimit titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

Reclamă

Radu a oferit un interviu-eveniment în celebra publicație Gazzetta dello Sport, în care a dezvăluit și ce i-a transmis Samir Handanovic, portarul titular de la Inter, după ce a dat pe lângă minge:

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a spus Ionuț Radu, pentru Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Radu, pregătit pentru noua aventură din Italia: „E șansa potrivită s-o iau de la capăt!”

Ionuț Radu a trecut peste erorare respectivă și privește optimist către noua aventură, de la Cremonese, nou-promovata din Serie A:

„E șansa potrivită de a o lua de la capăt și de a-mi demonstra valoarea, cum nu am reușit în ultimii doi ani.

(N.r. – Despre antrenorul Massimiliano Alvini) Cu el jucăm un fotbal fără frică, pe care ni l-a impus încă din prima zi. Am fost uimit de felul lui de a face lucrurile, în aceste prime săptămâni. Îmi cere să construiesc de jos, fără să mă risc, altfel să degajez spre vârfuri.

Reclamă 4 / 0/3

O întoarcere la Inter? Trebuie să mă concentrez asupra prezentului și să mă descurc bine aici, la Cremona”, a mai spus Radu.

Ionuţ Radu a renunţat la o sumă considerabilă din salariul său. Radu câştigă 2,3 milioane de euro pe sezon la Inter, iar pentru a se materializa mutarea la Cremonese, românul a acceptat un salariu de 1,9 milioane pe sezon.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Cremonese, viitoarea echipă a lui Ionuţ Radu, a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului