Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto! Set secund de coșmar pentru româncă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 22:22

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto! Set secund de coșmar pentru româncă

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto!

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto / Captură WTA

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto. Jucătoarea noastră a avut parte de un set secund de coșmar în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Simo” a reușit o revenire fantastică în primul set, câștigand 6 game-uri consecutive după ce a fost condusă cu 3-0, însă lucrurile s-au complicat enorm în partea a doua.

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto

Haddad Maia a început bine și setul secund și s-a distanțat la 4-0. Simona Halep a încercat o nouă revenire de vis, însă sud-americanca n-a mai greșit și a trimis meciul în decisiv, după 6-2 în setul al doilea.

Halep a dat semne de nervozitate încă din primele secvențe ale setului secund, înainte ca Haddad Maia să-și înceapă “recitalul”.

În primul game, după punctul câștigat de braziliancă la 30-30, Simona a răbufnit. Sportiva din Constanța a dat cu racheta de pământ, extrem de supărată că n-a ajuns la mingea plasată excelent de adversara sa.

Reclamă

Simona Halep, revenire excepțională în primul set al finalei de la Toronto

Simona Halep a reușit o revenire excepțională în finala de la Toronto, în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia. Campioana noastră a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat primul set, după o prestație fenomenală.

Halep a pus în scenă una dintre cele mai bune evoluții din ultima vreme.

Reclamă 4 / 0/3

“Simo” a avut un start complicat în finala de la Toronto, iar Haddad Maia s-a distanțat repede la 3-0, reușind să-și facă de două ori serviciul și să obțină un break. A urmat apoi o revenire de vis a sportivei din Constanța, începută cu un game pe propriul serviciu.

Halep a început să lovească mult mai bine și să-și domine adversara, atât la serviciu, cât și la retur. Românca a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat în mare stil primul set.

Simona a încheiat „remontada” din primul set cu o lovitură minunată, la finalul unui schimb fantastic de mingi.

„Ce luptătoare! Simona Halep revine de la 0-3 și câștigă primul set!”, a notat WTA.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și