Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, revenire excepțională în finala de la Toronto! Campioana noastră a câștigat 6 game-uri la rând în primul set

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 21:44

Simona Halep, revenire excepțională în finala de la Toronto! Campioana noastră a câștigat 6 game-uri la rând în primul set

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia

Simona Halep a reușit o revenire excepțională în finala de la Toronto, în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia. Campioana noastră a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat primul set, după o prestație fenomenală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a pus în scenă una dintre cele mai bune evoluții din ultima vreme.

Simona Halep, revenire excepțională în finala de la Toronto!

“Simo” a avut un start complicat în finala de la Toronto, iar Haddad Maia s-a distanțat repede la 3-0, reușind să-și facă de două ori serviciul și să obțină un break. A urmat apoi o revenire de vis a sportivei din Constanța, începută cu un game pe propriul serviciu.

Halep a început să lovească mult mai bine și să-și domine adversara, atât la serviciu, cât și la retur. Românca a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat în mare stil primul set.

Simona a încheiat „remontada” din primul set cu o lovitură minunată, la finalul unui schimb fantastic de mingi.

Reclamă

„Ce luptătoare! Simona Halep revine de la 0-3 și câștigă primul set!”, a notat WTA.

Beatriz Haddad Maia, plecăciune în fața Simonei Halep, înaintea finalei de la Toronto

Beatriz Haddad Maia a făcut o plecăciune în fața Simonei Halep, înainte de finala de la Toronto.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta este cea de-a patra întâlnire dintre cele două, Simo conducând la acest capitol, cu 2-1. Românca s-a impus la Wimbledon 2017 (7-5, 6-3) și la Australian Open 2022 (6-2, 6-0). Revanșa lui Beatriz a venit la Birmingham 2022 (6-3, 2-6, 6-4).

”Este o jucătoare competitivă, poate cea mai competitivă din circuit. Am jucat la Birmingham și am câștigat, dar ea m-a bătut la Australian Open. Este o campioană și o jucătoare care muncește mult.

Va fi o bătălie teribilă. Dar eu voi încerca să mă bucur de acest moment. Cu siguranță, voi lăsa tot ce am în mine pe teren. Voi încerca să fiu agresivă, înțeleg exact tot ce am de făcut”, a spus Haddad Maia, citată de ubitennis.com.

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 15, va reveni în top 10 WTA ca urmare a calificării în finala turneului de la Toronto. Potrivit WTA, românca ar putea chiar să urce pe locul 6 dacă va câştiga turneul.

Prin accederea în finală, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 259.100 dolari şi 585 de puncte. Câştigătoarea turneului va obţine 439.700 de dolari şi 900 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și