Închide meniul

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2: „Crimă: înscrie în propria poartă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 10:39

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2: „Crimă: înscrie în propria poartă

Ionuţ Radu

Ionuţ Radu, în tricoul lui Cremonese/ Profimedia

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2. Publicaţia din Italia i-a acordat cea mai mică nota portarului român după evoluţia din primul meci al său pentru noua echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a comis o eroare colosală în partida din prima etapă de Serie A, Fiorentina – Cemonese. Portarul român a adus victoria echipei gazde, după ce a „reuşit” un autogol în minutele de prelungiri ale partidei.

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2

Celebra publicaţie italiană titrează faptul că, până la autogolul din ultimul minut, Ionuţ Radu a avut o evoluţie foarte bună. Cu toate acestea, gafa din minutul 90+5 este una greu de trecut cu vederea, fiind comparată cu o „crimă” pentru Cremonese.

„Încă o greşeală răsunatoare din partea lui Ionuţ Radu, după cea comisă în aprilie, în înfrângerea lui Inter cu Bologna. Până la momentul erorii, acesta a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, cu intervenţii foarte bune care au salvat rezultatul. Nu este o greşeală care să afecteze clasamentul, (n. r. precum cea de la Inter), dar una care să-i afecteze starea”, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport.

„Două intervenții bune, unele ieșiri nepotrivite. Apoi crimă: înscrie în propria poartă”, au mai scris italienii, care i-au acordat nota 4 lui Ionuţ Radu, cea mai mică din cadrul echipei sale, Cremonese.

Reclamă

Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2

Ionuţ Radu a „reuşit” un autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2. Portarul român de 25 de ani a comis-o în minutul 90+5, la scorul de 2-2. În urma gafei, noua sa echipă a ratat şansa de a obţine un punct uriaş.

Cremonese a avut o primă repriză de coşmar. Vlad Chiricheş a văzut cartonaşul galben încă din minutul 9, iar Gonzalo Escalante şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima repriză.

Condusă cu 1-2, Cremonese a reuşit să revină pe tabelă în minutul 68. Confruntarea de pe „Stadio Artemio Franchi” se îndrepta către un rezultat de egalitate, însă Ionuţ Radu şi-a băgat mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Ionuţ Radu. Deşi balonul se afla în braţele sale, portarul român s-a dezachilibrat şi a intrat cu mingea în propria poartă.

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimit titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

Radu a oferit un interviu-eveniment în celebra publicație Gazzetta dello Sport, în care a dezvăluit și ce i-a transmis Samir Handanovic, portarul titular de la Inter, după ce a dat pe lângă minge:

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a spus Ionuț Radu, pentru Gazzetta dello Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și