Închide meniul

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2: „Crimă: înscrie în propria poartă”

Viviana Moraru Publicat: 15 august 2022, 10:39

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2: „Crimă: înscrie în propria poartă

Ionuţ Radu

Ionuţ Radu, în tricoul lui Cremonese/ Profimedia

  • Gazzetta dello Sport, după gafa incredibilă a lui Ionuţ Radu
  • Portarul român a comis un autogol în Fiorentina – Cremonese

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2. Publicaţia din Italia i-a acordat cea mai mică nota portarului român după evoluţia din primul meci al său pentru noua echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a comis o eroare colosală în partida din prima etapă de Serie A, Fiorentina – Cemonese. Portarul român a adus victoria echipei gazde, după ce a „reuşit” un autogol în minutele de prelungiri ale partidei.

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2

Celebra publicaţie italiană titrează faptul că, până la autogolul din ultimul minut, Ionuţ Radu a avut o evoluţie foarte bună. Cu toate acestea, gafa din minutul 90+5 este una greu de trecut cu vederea, fiind comparată cu o „crimă” pentru Cremonese.

Reclamă

„Încă o greşeală răsunatoare din partea lui Ionuţ Radu, după cea comisă în aprilie, în înfrângerea lui Inter cu Bologna. Până la momentul erorii, acesta a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, cu intervenţii foarte bune care au salvat rezultatul. Nu este o greşeală care să afecteze clasamentul, (n. r. precum cea de la Inter), dar una care să-i afecteze starea”, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport.

„Două intervenții bune, unele ieșiri nepotrivite. Apoi crimă: înscrie în propria poartă”, au mai scris italienii, care i-au acordat nota 4 lui Ionuţ Radu, cea mai mică din cadrul echipei sale, Cremonese.

Reclamă

Ionuţ Radu, autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2

Ionuţ Radu a „reuşit” un autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2. Portarul român de 25 de ani a comis-o în minutul 90+5, la scorul de 2-2. În urma gafei, noua sa echipă a ratat şansa de a obţine un punct uriaş.

Cremonese a avut o primă repriză de coşmar. Vlad Chiricheş a văzut cartonaşul galben încă din minutul 9, iar Gonzalo Escalante şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima repriză.

Condusă cu 1-2, Cremonese a reuşit să revină pe tabelă în minutul 68. Confruntarea de pe „Stadio Artemio Franchi” se îndrepta către un rezultat de egalitate, însă Ionuţ Radu şi-a băgat mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 90+5, Rolando Mandragora a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Ionuţ Radu. Deşi balonul se afla în braţele sale, portarul român s-a dezachilibrat şi a intrat cu mingea în propria poartă.

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala colosală din Bologna – Inter 2-1

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimit titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

Radu a oferit un interviu-eveniment în celebra publicație Gazzetta dello Sport, în care a dezvăluit și ce i-a transmis Samir Handanovic, portarul titular de la Inter, după ce a dat pe lângă minge:

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a spus Ionuț Radu, pentru Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz
Ligue 1 • 1 feb., 16:46
Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Portarul a ratat transferul în Arabia Saudită, după ce le-a cerut o avere șeicilor
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită
Fotbal extern • 28 ian., 13:10
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii
Inter negociază transferul lui Ionuț Radu
Fotbal extern • 26 ian., 21:27
Inter negociază transferul lui Ionuț Radu! Portarul român se poate duela cu vedetele din Arabia Saudită