Închide meniul

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! În 4 luni de zile a terminat două clase: „Sunteți nebuni?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2022, 13:03

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! În 4 luni de zile a terminat două clase: „Sunteți nebuni?

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul!

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! / Hepta

Anunţul despre când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul a fost făcut chiar de miliardarul român. S-a întâmplat chiar în adolescenţa acestuia, el fiind ajutat la acel moment de Ion Maurer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac este cel care a povestit cum a fost la un pas să rateze o deplasare la Moscova, când deja era o vedetă a tenisului, sport de care se apucase la 15 ani.

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul

„Pot să-mi exprim încă o dată public recunoştinţă în faţa familiei Maurer. Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, ştia situaţia mea.

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: Domnule, dumneata nu mai ai paşaportul. Eu am reacţionat: Sunteţi nebuni? Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneţi-le şefilor. Cum să nu am eu paşaport, ce, am omorât pe cineva?!

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat şi a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Si pe urma mi s-a spus: Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?”, a declarat Ion Ţiriac la Pro TV, cu ceva timp în urmă.

Reclamă

Ion Țiriac, poveste fabuloasă din tinerețe

Ion Țiriac a făcut publică o poveste fabuloasă din tinerețe, de la începutul carierei sale de jucător de tenis. Miliardarul român a dezvăluit că, la un moment dat, a venit la antrenament direct de la discotecă, conducând o motocicletă.

Țiriac a avut o carieră impresionantă în tenis, reușind să devină campion la dublu la Roland Garros, în 1970.

Ion Țiriac a dezvăluit că, într-o dimineață de iarnă grea, a venit la sală direct de la discotecă, pe motocicletă:

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-a prins pe la 4:30 dimineaţa pe motocicletă, cu zăpadă atât (n.r. – mare), cu sacii în spate. Veneam de la discotecă.

De la 5 la 6, îl plăteam pe ăla (n.r. – pe paznicul sălii) cu ţigări să ne lase şi pe noi să dăm o oră pe parchetul ăla. Fileu nu aveam. Pusesem o sfoară.”, a povestit Ion Țiriac, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și