Închide meniul

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2. Ce i-a transmis lui Nicolae Dică: „Așa înțelege toată echipa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 10:56

Reclamă
Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2. Ce i-a transmis lui Nicolae Dică: „Așa înțelege toată echipa!

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali nu stă pe gânduri și îi dă o amendă uriașă lui Darius Olaru după meciul FCSB – Viking, scor 1-2, din manșa tur a play-off-ului Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul roș-albaștrilor a primit cartonaș galben în minutul 90+5 și va fi suspendat pentru meciul decisiv, de care depinde calificarea în grupele competiției. Patronul lui FCSB a decis să îl dea exemplu pe Olaru și să îl amendeze drastic.

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2

Am vorbit și eu cu el (n.r. Nicolae Dică) și i-am zis să îi dea 5.000 de euro amendă. Dacă dai o amendă de asta, înțelege toată echipa. Pentru ce să iei galben ca să nu joci?„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Și Nicolae Dică a anunțat, la finalul partidei, că este nemulțumit de eroarea făcută de Darius Olaru și că acesta va plăti.

Am văzut că a luat galben în minutul 95 Olaru, nu este ok ce a făcut, va plăti. Nu ştiu dacă se dădeau amenzi până acum, dar de când am venit eu se dau!„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” Vezi toate știrile
Citește și