Închide meniul

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2. Ce i-a transmis lui Nicolae Dică: „Așa înțelege toată echipa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 10:56

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2. Ce i-a transmis lui Nicolae Dică: „Așa înțelege toată echipa!

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali nu stă pe gânduri și îi dă o amendă uriașă lui Darius Olaru după meciul FCSB – Viking, scor 1-2, din manșa tur a play-off-ului Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul roș-albaștrilor a primit cartonaș galben în minutul 90+5 și va fi suspendat pentru meciul decisiv, de care depinde calificarea în grupele competiției. Patronul lui FCSB a decis să îl dea exemplu pe Olaru și să îl amendeze drastic.

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2

Am vorbit și eu cu el (n.r. Nicolae Dică) și i-am zis să îi dea 5.000 de euro amendă. Dacă dai o amendă de asta, înțelege toată echipa. Pentru ce să iei galben ca să nu joci?„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Și Nicolae Dică a anunțat, la finalul partidei, că este nemulțumit de eroarea făcută de Darius Olaru și că acesta va plăti.

Am văzut că a luat galben în minutul 95 Olaru, nu este ok ce a făcut, va plăti. Nu ştiu dacă se dădeau amenzi până acum, dar de când am venit eu se dau!„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și