Închide meniul
VIDEO

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Execuţie cu călcâiul, după o fază spectaculoasă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 10:17

Reclamă
Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Execuţie cu călcâiul, după o fază spectaculoasă

Bayern Leverkusen - Hoffenheim 0-3

Jucătorii lui Hoffenheim, în partida cu Bayern Leverkusen/ Profimedia

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Christoph Baumgartner a înscris printr-o lovitură de călcâi, după o fază spectaculoasă creată de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoffenheim s-a impus la scor de neprezentare în duelul cu Bayern Leverkusen. Oaspeţii aveau avantaj liniştitor încă de la pauză, după golurile lui Cristoph Baumgartner şi Andrej Kramaric.

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim

În minutul 35, Cristoph Baumgartner a fost protagonistul unei faze fabuloase create de echipa sa. Hoffenheim a avut o succesiune de pase în careul lui Bayern Leverkusen, totul culminând cu golul marcat de austriac. Baumgartner a marcat cu călcâiul, dintre doi adversari, fiind cu spatele la poarta adversă.

Scorul fusese deschis încă din primele minute ale partidei. Andrej Kramaric a marcat în minutul 9, iar ulterior, în repriza secundă, Georginio Rutter a stabilit scorul final în minutul 78, 0-3 pentru Hoffenheim, pe terenul celor de la Bayern Leverkusen.

Reclamă

Răsturnare incredibilă de scor în Borussia Dortmund – Werder Bremen 2-3

Răstunare incredibilă de scor în Borussia Dortmund – Werder Bremen 2-3. Gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 88, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei nou-promovate, după ce a marcat trei golrui pe final de joc.

Borussia Dortmund se pregătea să sărbătorească victoria, cu doar câteva minute înainte de finalul partidei. Werder Bremen a intrat în joc în minutul 89, prin golul marcat de Lee Buchanan. Echipa nou-promovată a restabilit egalitatea în minutele de prelungiri, mai exact în 90+3, prin super-golul înscris de Niklas Schmidt.

Ulterior, Werder Bremen a dat lovitura de graţie prin Oliver Burke, care a înscris în minutul 90+5, şi a adus toate punctele echipei lui Ole Werner.

Reclamă 4 / 0/3

Werder Bremen a obţinut prima victorie, după revenirea în prima ligă din Bundesliga. Nou-promovaţii au mai remizat în primele două runde, cu Wolfsburg şi Stuttgart.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund a suferit prima înfrângere din noul sezon de Bundesliga, după ce în primele două runde înregistraseră două victorii, cu Bayern leverkusen şi Freiburg.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și