Închide meniul
VIDEO

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Execuţie cu călcâiul, după o fază spectaculoasă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 10:17

Reclamă
Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Execuţie cu călcâiul, după o fază spectaculoasă

Bayern Leverkusen - Hoffenheim 0-3

Jucătorii lui Hoffenheim, în partida cu Bayern Leverkusen/ Profimedia

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Christoph Baumgartner a înscris printr-o lovitură de călcâi, după o fază spectaculoasă creată de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoffenheim s-a impus la scor de neprezentare în duelul cu Bayern Leverkusen. Oaspeţii aveau avantaj liniştitor încă de la pauză, după golurile lui Cristoph Baumgartner şi Andrej Kramaric.

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim

În minutul 35, Cristoph Baumgartner a fost protagonistul unei faze fabuloase create de echipa sa. Hoffenheim a avut o succesiune de pase în careul lui Bayern Leverkusen, totul culminând cu golul marcat de austriac. Baumgartner a marcat cu călcâiul, dintre doi adversari, fiind cu spatele la poarta adversă.

Scorul fusese deschis încă din primele minute ale partidei. Andrej Kramaric a marcat în minutul 9, iar ulterior, în repriza secundă, Georginio Rutter a stabilit scorul final în minutul 78, 0-3 pentru Hoffenheim, pe terenul celor de la Bayern Leverkusen.

Reclamă
Reclamă

Răsturnare incredibilă de scor în Borussia Dortmund – Werder Bremen 2-3

Răstunare incredibilă de scor în Borussia Dortmund – Werder Bremen 2-3. Gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 88, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei nou-promovate, după ce a marcat trei golrui pe final de joc.

Borussia Dortmund se pregătea să sărbătorească victoria, cu doar câteva minute înainte de finalul partidei. Werder Bremen a intrat în joc în minutul 89, prin golul marcat de Lee Buchanan. Echipa nou-promovată a restabilit egalitatea în minutele de prelungiri, mai exact în 90+3, prin super-golul înscris de Niklas Schmidt.

Ulterior, Werder Bremen a dat lovitura de graţie prin Oliver Burke, care a înscris în minutul 90+5, şi a adus toate punctele echipei lui Ole Werner.

Reclamă

Werder Bremen a obţinut prima victorie, după revenirea în prima ligă din Bundesliga. Nou-promovaţii au mai remizat în primele două runde, cu Wolfsburg şi Stuttgart.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund a suferit prima înfrângere din noul sezon de Bundesliga, după ce în primele două runde înregistraseră două victorii, cu Bayern leverkusen şi Freiburg.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și