Închide meniul
VIDEO

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Execuţie cu călcâiul, după o fază spectaculoasă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 10:17

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Execuţie cu călcâiul, după o fază spectaculoasă

Bayern Leverkusen - Hoffenheim 0-3

Jucătorii lui Hoffenheim, în partida cu Bayern Leverkusen/ Profimedia

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Christoph Baumgartner a înscris printr-o lovitură de călcâi, după o fază spectaculoasă creată de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoffenheim s-a impus la scor de neprezentare în duelul cu Bayern Leverkusen. Oaspeţii aveau avantaj liniştitor încă de la pauză, după golurile lui Cristoph Baumgartner şi Andrej Kramaric.

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim

În minutul 35, Cristoph Baumgartner a fost protagonistul unei faze fabuloase create de echipa sa. Hoffenheim a avut o succesiune de pase în careul lui Bayern Leverkusen, totul culminând cu golul marcat de austriac. Baumgartner a marcat cu călcâiul, dintre doi adversari, fiind cu spatele la poarta adversă.

Scorul fusese deschis încă din primele minute ale partidei. Andrej Kramaric a marcat în minutul 9, iar ulterior, în repriza secundă, Georginio Rutter a stabilit scorul final în minutul 78, 0-3 pentru Hoffenheim, pe terenul celor de la Bayern Leverkusen.

Reclamă

Răsturnare incredibilă de scor în Borussia Dortmund – Werder Bremen 2-3

Răstunare incredibilă de scor în Borussia Dortmund – Werder Bremen 2-3. Gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 88, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei nou-promovate, după ce a marcat trei golrui pe final de joc.

Borussia Dortmund se pregătea să sărbătorească victoria, cu doar câteva minute înainte de finalul partidei. Werder Bremen a intrat în joc în minutul 89, prin golul marcat de Lee Buchanan. Echipa nou-promovată a restabilit egalitatea în minutele de prelungiri, mai exact în 90+3, prin super-golul înscris de Niklas Schmidt.

Ulterior, Werder Bremen a dat lovitura de graţie prin Oliver Burke, care a înscris în minutul 90+5, şi a adus toate punctele echipei lui Ole Werner.

Reclamă 4 / 0/3

Werder Bremen a obţinut prima victorie, după revenirea în prima ligă din Bundesliga. Nou-promovaţii au mai remizat în primele două runde, cu Wolfsburg şi Stuttgart.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund a suferit prima înfrângere din noul sezon de Bundesliga, după ce în primele două runde înregistraseră două victorii, cu Bayern leverkusen şi Freiburg.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și