Închide meniul

Flavius Stoican revine în Liga 1! La ce echipă este așteptat antrenorul demis de la Dinamo în martie

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 18:42

Reclamă
Flavius Stoican revine în Liga 1! La ce echipă este așteptat antrenorul demis de la Dinamo în martie

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo!

Flavius Stoican, în timpul unui meci al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Flavius Stoican revine în Liga 1, după aproape 6 luni în care a stat departe de fotbal. Antrenorul demis în martie de la Dinamo este așteptat la cârma lui CS Mioveni. Conducătorii clubului argeșean sunt hotărâți să-l demită pe Alexandru Pelici, după debutul dezastruos de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni a suferit 5 înfrângeri și a obținut un singur punct în primele 6 etape din Liga 1, iar aventura lui Pelici pe banca argeșenilor este ca și încheiată.

Flavius Stoican revine în Liga 1! Fostul antrenor de la Dinamo este așteptat la CS Mioveni

În locul lui său, oficialii clubului din Mioveni vor să-l aducă pe Flavius Stoican, rămas fără angajament în luna martie, când s-a despărțit de Dinamo. Potrivit gsp.ro, cele două părți au început deja discuțiile despre contractul tehnicianului de 45 de ani, urmând să ia o decizie finală în cel mai scurt timp.

Stoican a mai antrenat CS Mioveni în urmă cu 10 ani, timp de 17 meciuri, înregistrând 5 victorii, 7 remize și 5 eșecuri.

Cel mai lung mandat din cariera lui Flavius Stoican a fost la Poli Iași, unde a adunat 80 de meciuri în perioada iunie 2017 – mai 2019. Ultima sa experiență a fost cea de pe banca lui Dinamo, unde a bifat numai 8 partide între decembrie 2021 și martie 2022.

Reclamă
Reclamă

Chindia, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii, Poli Iași, Petrolul, Viitorul Pandurii Tg Jiu, FC U Craiova 1948 și Dinamo sunt formațiile pe care le-a pregătit Flavius Stoican de-a lungul carierei.

Alexandru Pelici, anunț ferm după înfrângerea cu FC Argeș: „Să se schimbe antrenorul!”

După ultima înfrângere suferită de CS Mioveni, împotriva lui FC Argeș, scor 0-1, Alexandru Pelici a vorbit despre o posibilă despărțire de echipă.

„Era mai echitabil să se termine egal. Am făcut o greşeală, am fost taxaţi, asta este. Nu reușim să facem puncte. Suntem tot acolo. Trec etapele şi nu reuşim. Din păcate facem greşeli la fiecare joc, câte un jucător greșește şi ne costă puncte. Şi cu VAR-ul, nu ştiu dacă nu a fost gol pentru noi la acea lovitură liberă.

Reclamă

Până nu e ceva clar, nu putem să ne pronunţăm. Dacă se consideră că e mai bine să se schimbe antrenorul, asta e viaţa noastră. Nu am discutat încă despre asta, dar trebuie să luăm în calcul orice situaţie”, a spus Alexandru Pelici, după CS Mioveni – FC Argeș 0-1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și