Închide meniul

Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0. Mirel Rădoi a tremurat pentru prima victorie în Liga 1! Liviu Antal a ratat un penalty în minutul 90+3

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 august 2022, 17:55

Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0. Mirel Rădoi a tremurat pentru prima victorie în Liga 1! Liviu Antal a ratat un penalty în minutul 90+3

Universitatea Craiova - CS Mioveni 1-0

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0. Oltenii au obţinut primul succes cu Mirel Rădoi pe bancă în Liga 1. Andrei Ivan a marcat golul de trei puncte la Severin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a obţinut o victorie și la debutul din campionat. În ultimul meci, antrenorul i-a calificat pe olteni în play-off-ul Conference League, în urma unui succes răsunător cu Zorya Luhansk, 3-0.

Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0

Min. 90+7: Fluier final! Universitatea Craiova s-a impus la limită şi este pe locul 6 în Liga 1.

Min. 90+3: Liviu Antal a lovit bara din lovitură de la 11 metri! Atacantul a trimis mingea în bară.

Min. 90+2: CS Mioveni a primit o lovitură de la 11 metri, după consultarea VAR.

Reclamă

Min 79. Rivaldinho a reușit să trimită în plasă, după o respingere greșită a portarului Popescu, dar golul a fost anulat de VAR, după o verificare îndelungată.

Min 37. GOOOL Craiova! Andrei Ivan a deschis scorul la Severin, cu o execuție senzațională. Atacantul oltenilor a preluat mingea cu capul și a reluat din voleu, din întoarcere, iar mingea s-a dus imparabil în vinclu.

Min 1. A început meciul de la Severin!

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova: Lazar – Martic, Raul Silva, Screciu – Vlădoiu, Căpățînă, Mateiu, Bancu – Ivan, Koljic, Baiaram.
Rezerve: Rusu, Papp, Crețu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Markovic, Roguljic
Antrenor: Mirel Rădoi

CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Pop, Burnea – Rădescu, Blănaru, Coșereanu
Rezerve: Croitoru, Iacob, Cierpka, Șerbănică, Antal, Buziuc, Toma, Dumitru, Lixandru
Antrenor: Alexandru Pelici

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni

Primul meci în Liga 1 al lui Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova va fi unul special pentru fostul selecţioner. Partida cu Mioveni se joacă la Severin, în oraşul unde s-a născut antrenorul.

O să fie un meci destul de disputat. Este o echipă destul de periculoasă, arţăgoasă, cu o organizare defensivă foarte bine. Mă aştept să vină peste noi la început de joc, să facă pressing. Atmosfera nu poate să fie decât una bună.

În momentul de faţă, încă evaluăm. O să avem şi un feedback de la jucători. Va trebuie să găsim soluţiile necesare.

Pentru mine va fi un sentiment special şi să fie şi cu njoroc. Am mai câştigat acolo,cu Pandurii. Important e ca acest meci să se dispute în siguranţă şi , mă refer aici, la o victorie„, a spus Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni.

Mirel Rădoi i-a vrut la Universitatea Craiova pe Grigore Turda și Alexandru Ișfan

Conform digisport.ro, Universitatea Craiova era gata să pună la bătaie 1,5 milioane de euro pentru cei doi jucători de la FC Argeș. Tranzacția a picat din cauza unei accidentări suferite de Turda.

Reclamă

Turda a suferit o fractură de maleolă și va fi indisponibil aproximativ trei luni, anunță sursa citată anterior. În aceste condiții, fundașul de 25 de ani nu va mai ajunge la Universitatea Craiova.

Echipa lui Mirel Rădoi îl mai poate transfera doar pe Ișfan, însă FC Argeș ține la prețul fotbalistului de 22 de ani. Recent, piteștenii au cumpărat toate procentele pentru un eventual transfer al lui Alexandru Ișfan.

Și FCSB s-a interesat de cei doi fotbaliști de la FC Argeș, dar roș-albaștrii s-au retras din cauza pretențiilor financiare ale formație din Trivale.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0
  • Mirel Rădoi a tremurat pentru prima victorie în Liga 1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și