Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali. „E singurul care merită”

Dan Roșu Publicat: 23 august 2022, 13:54

Reclamă
Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali. „E singurul care merită

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali. Sfatul lui Mitică pentru finanţatorul de la FCSB este unul clar: singurul pe care ar trebui să plătească cel puţin un milion de euro este Alexandru Işfan, de la FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pus pe masă 500.000 de euro pentru atacantul de 22 de ani, dar piteştenii au refuzat oferta. Jucătorul ar dori să rămână la Piteşti, după care să prindă un transfer direct afară.

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali

„Gigi Becali a făcut un lucru foarte bun. A plătit şi a adus jucători. Că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua.
Presiunea lui Gigi că el a băgat bani, a băgat milioane de euro, el vrea rezultate.

Singurul care merită în jur de un milion, peste un milion, este vârful de atac al lui FC Argeş, Işfan”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

FC Argeș a cumpărat toate procentele pentru Alexandru Ișfan

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş. Gruparea din Trivale a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cumpărarea celor 45% din procente deţinute de clubul galben-verde.

Reclamă

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook.

Mutarea a fost făcută de piteşteni, cel mai probabil, pentru a-l putea vinde. Işfan a fost dorit de Universitatea Craiova şi FCSB.

Gigi Becali: Isfan cică nu e atacant, nu e nouar

„Isfan cică nu e atacant, nu e nouar. Tată, nu știu, la ora asta vreau un atacant, 27-28 de ani, cu experiență. Eu am luat Miculescu și Radaslavescu. Doi jucători pe care să iau bani. Dacă ne calificăm, mai iau unul sau doi repede, dar mai în vârstă. Nu mai iau copii. Și după, dacă ne calificăm în grupe, mai iau încă doi.

Reclamă 4 / 0/3

Tot așa, mai în vârstă. Totul trebuie calculat și cu înțelepciune făcut. Trebuie să ținem cont și că trebuie să vindem, dar și că trebuie să ne calificăm. Toate trebuie făcute ca ceasul. Altfel, ajungem ca Rapid și ca Dinamo. Păi Rapid nu a fost în faliment?”, a spus Becali, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și