Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali. „E singurul care merită”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 august 2022, 13:54

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali. „E singurul care merită

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali. Sfatul lui Mitică pentru finanţatorul de la FCSB este unul clar: singurul pe care ar trebui să plătească cel puţin un milion de euro este Alexandru Işfan, de la FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pus pe masă 500.000 de euro pentru atacantul de 22 de ani, dar piteştenii au refuzat oferta. Jucătorul ar dori să rămână la Piteşti, după care să prindă un transfer direct afară.

Dumitru Dragomir i-a găsit jucătorul de un milion de euro lui Gigi Becali

„Gigi Becali a făcut un lucru foarte bun. A plătit şi a adus jucători. Că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua.
Presiunea lui Gigi că el a băgat bani, a băgat milioane de euro, el vrea rezultate.

Singurul care merită în jur de un milion, peste un milion, este vârful de atac al lui FC Argeş, Işfan”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

FC Argeș a cumpărat toate procentele pentru Alexandru Ișfan

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş. Gruparea din Trivale a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cumpărarea celor 45% din procente deţinute de clubul galben-verde.

Reclamă

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook.

Mutarea a fost făcută de piteşteni, cel mai probabil, pentru a-l putea vinde. Işfan a fost dorit de Universitatea Craiova şi FCSB.

Gigi Becali: Isfan cică nu e atacant, nu e nouar

„Isfan cică nu e atacant, nu e nouar. Tată, nu știu, la ora asta vreau un atacant, 27-28 de ani, cu experiență. Eu am luat Miculescu și Radaslavescu. Doi jucători pe care să iau bani. Dacă ne calificăm, mai iau unul sau doi repede, dar mai în vârstă. Nu mai iau copii. Și după, dacă ne calificăm în grupe, mai iau încă doi.

Reclamă 4 / 0/3

Tot așa, mai în vârstă. Totul trebuie calculat și cu înțelepciune făcut. Trebuie să ținem cont și că trebuie să vindem, dar și că trebuie să ne calificăm. Toate trebuie făcute ca ceasul. Altfel, ajungem ca Rapid și ca Dinamo. Păi Rapid nu a fost în faliment?”, a spus Becali, la Pro Arena.

Recomandări
  • FCSB, ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Işfan
  • Atacantul de 22 de ani e cotat la 600.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și