Închide meniul

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid”. Declaraţia uimitoare a lui Zlatko Zahovic, înainte de duelul decisiv pentru grupele Conference League

Dan Roșu Publicat: 24 august 2022, 15:42

Reclamă
„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid. Declaraţia uimitoare a lui Zlatko Zahovic, înainte de duelul decisiv pentru grupele Conference League

"Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid".

Zlatko Zahovic, directorul sportiv al lui Maribor / Profimedia Images

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid”. Aceasta a fost declaraţia directorului sportiv al lui Maribor, Zlatko Zahovic, înainte de partida retur cu CFR Cluj, din play-off-ul pentru grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul porneşte de la 0-0 şi va avea loc joi, la Cluj, începând cu ora 20:00. Oaspeţii vor să revină în grupele unei competiţii europene după cinci ani. În 2017-2018, Maribor juca în Champions League, alături e Liverpool, Sevilla şi Spartak Moscova şi scotea 3 puncte, după 3 egaluri.

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid”

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid. CFR are nevoie de multe ocazii pentru a înscrie un gol. CFR m-a surprins negativ, ţinând cont că vorbim despre campioana României. Am văzut multă imcompetenţă la ultimul lor meci, cu Soligorsk.

Poate că CFR e o variantă mai bună a lui Şahtior Soligorsk. Nu am mai văzut de mult timp atâta nesiguranţă în ofensivă şi la finalizare. Sunt optimist şi sunt sigur că Maribor va juca, pe merit, în grupele Conference Leaague”, a spus Zahovic, citat de ekipa.svet24.si.

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri. Adam Abdul-Wahab şi Carl Davordzie au semnat deja cu ardelenii. Primul este mijlocaş de 20 de ani, iar al doilea un atacant de 22 de ani, ambii din Ghana.

Reclamă

”Bine ai venit, Adam Abdul-Wahab! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Adam Abdul-Wahab, un mijlocaș în vârstă de 20 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, a transmis CFR Cluj, pe Facebook.

”Bine ai venit, Carl Davordzie! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Carl Davordzie, un atacant în vârstă de 22 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, au mai precizat ardelenii.

În afară de cei doi africani, la CFR au mai ajuns în această vară Simone Scuffet, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Cristopher Braun, Karlo Muhar, Vito-Mistrati, Jefte Betancor şi Cephas Malele.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-1. Petrila a deschis scorul, dar a urmat dezastrul până la pauză pentru giuleşteni! 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și