Închide meniul

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri. Adam Abdul-Wahab şi Carl Davordzie au semnat deja cu ardelenii

Antena Sport Publicat: 23 august 2022, 16:01

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri. Adam Abdul-Wahab şi Carl Davordzie au semnat deja cu ardelenii

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri / Facebook CFR Cluj

  • CFR Cluj a oficializat două transferuri
  • Doi ghanezi au ajuns sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri. Adam Abdul-Wahab şi Carl Davordzie au semnat deja cu ardelenii. Primul este mijlocaş de 20 de ani, iar al doilea un atacant de 22 de ani, ambii din Ghana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Bine ai venit, Adam Abdul-Wahab! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Adam Abdul-Wahab, un mijlocaș în vârstă de 20 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, a transmis CFR Cluj, pe Facebook.

Reclamă

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri

”Bine ai venit, Carl Davordzie! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Carl Davordzie, un atacant în vârstă de 22 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, au mai precizat ardelenii.

Reclamă

În afară de cei doi africani, la CFR au mai ajuns în această vară Simone Scuffet, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Cristopher Braun, Karlo Muhar, Vito-Mistrati, Jefte Betancor şi Cephas Malele.

CFR Cluj, gata să negocieze cu Rapid pentru transferul lui Alexandru Albu

CFR Cluj este gata să negocieze cu Rapid pentru transferul lui Alexandru Albu (29 ani). Mihai Bordeianu ar urma să ajungă la schimb în Giuleşti, iar Cristi Balaj, preşedintele campioanei României, le-a transmis un mesaj rapidiştilor.

Cristi Balaj anunţă că CFR Cluj este dispusă să negocieze cu Rapid pentru schimbul celor doi jucători. Oficialul ardelenilor a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul de 30 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştim nimic despre o asemenea discuţie. Bordeianu este un jucător important. Statistica, datele, efortul pe care îl face. Nu iese în evidenţă, dar apare mai mereu la mijlocul terenului. Motivul pentru care nu a jucat atat de des este că am avut alţi jucător. Dan Petrescu face schimbări des.

Nu a început o asemenea discuţie. Probabil cei de la Rapid sunt interesaţi. Nu s-a pus în discuţie aşa ceva, dar asta nu înseamnă cu nu putem să dialogăm”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Alexandru Albu a ajuns la Rapid vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi giuleştenii l-au achiziţionat definitiv de la Concordia Chiajna. 200.000 de euro a plătit Rapid echipei ilfovene pentru Alexandru Albu. Mai întâi, 50.000 de euro pentru un împrumut, apoi restul sumei pentru transferul definitiv al jucătorului care a fost convocat şi la echipa naţională.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi se va duela chiar cu fosta sa echipă!
Liga 1 • 24 ian., 8:39
Reacţia lui Daniel Niculae după ce Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi se va duela chiar cu fosta sa echipă!
CFR Cluj transferă de la rivala FCSB
Liga 1 • 24 dec., 10:47
CFR Cluj transferă de la rivala FCSB. Lovitura pregătită de Neluţu Varga
Florinel Coman, prima reacţie după ce i-a fost anulat de VAR un gol minunat, în CFR - FCSB 1-1
Liga 1 • 10 dec., 22:18
Florinel Coman, reacţie incredibilă după ce VAR-ul i-a anulat controversat un gol senzaţional, în CFR – FCSB 1-1
CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor
Liga 1 • 21 aug., 17:39
CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Trei jucători au venit „la pachet” în Gruia
Simone Scuffet este dorit Serie A
Liga 1 • 18 iun., 8:41
Simone Scuffet este dorit în Serie A. CFR Cluj își poate pierde portarul